ΝΕΑ

Απολαύστε αποσπάσματα από όλα Χριστουγεννιάτικα επεισόδια των Friends!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Τα Φιλαράκια είναι ίσως μια από τις καλύτερες και σίγουρα πιο κωμικές σειρές που έχουμε αγαπήσει. Η Ημέρα των Ευχαριστειών, το Halloween και φυσικά τα Χριστούγεννα είχαν την τιμητική τους στην σειρά, καθώς απολαύσαμε εορταστικά επεισόδια σχεδόν σε κάθε κύκλο της σειράς. Ωστόσο, βρισκόμαστε την κατάλληλη εποχή για να ξαναδούμε όλα τα Χριστουγεννιάτικα επεισοδία των Friends και να νιώσουμε το εορταστικό κλίμα όσο ποτέ.

Αν αγαπάτε τα Φιλαράκια αλλα και τα Χριστούγεννα, αυτά τα επισόδεια είναι σίγουρα αυτά που θα παρακολουθείτε αυτές τις γιορτινές μέρες. Αν έχετε βρεί και τον/την Lobster σας ή και με την οικογένεια σας, θα περάσετε τα καλύτερα Χριστούγεννα, αυτό είναι σίγουρο!

1) Season 1, Επεισόδιο 10: «Αυτό με τον πίθηκο»

Η παρέα κάνει μια συμφωνία για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Κανείς τους δεν θα έπρεπε να έχει ραντεβού αλλα την καταπατούν. Ο Ross νιώθει μόνος και αποφασίζει να αποκτήσει μια μαϊμού για συγκάτοικο. Μια μαϊμού με το όνομα Μαρσέλ.

2) Season 2, Επεισόδιο 9: «Αυτό με τον πατέρα της Phoebe»

Είναι Χριστούγεννα και η Phoebe προσπαθεί να βρεί επιτέλους τον βιολογικό της πατέρα, που την είχε εγκαταλήψει όταν είναι βρέφος.

friends

3) Season 3, Επεισόδιο 10: «Αυτό με την Rachel που παραιτείται»

Όταν ο Gunther λέει στην Rachel να επανεκπαιδευτεί, εκείνη αποφασίζει να παραιτηθεί και να κυνηγήσει το όνειρο της με την νέα χρονιά.

4) Season 4, Επεισόδιο 10: «Αυτό με την κοπέλα από το Πουκίψι»

Ο Ross πασχίζει να κρατήσει μια σχέση εξ’αποστάσεως και ο Chandler να βρεί άντρα στην Rachel. Η Monica σκέφτεται μα δείξει στη νέα της δουλειά ποιος είναι το αφεντικό.

friends

5) Season 5, Επεισόδιο 10: «Αυτό με την αδελφή κολλιτσίδα»

Η Phoebe μαζεύει λεφτά για τον Στρατό της Σωτηρίας στην διάρκεια των διακοπών. Η Rachel ενοχλείται από την στενή σχέση του φίλου της με την αδελφή του.

6) Season 5. Επεισόδιο 11: «Αυτό με όλες τις αποφάσεις για τη νέα χρονιά»

Τα Φιλαράκια κάνουν ευχές για την νέα χρονιά, αλλά φαίνεται πως αυτή της Rachel (να σταματήσει να κουτσομπολεύει), θα είναι η πιο δύσκολή. Ο Chandler και η Monica προσπαθούν να κρύψουν την σχέση τους και ζητούν την βοήθεια του Joey.

7) Season 6, Επεισόδιο 10: «Αυτό με το νούμερο»

Ο Joey, ο Ross και η Monica, χορεύουν στην «Πρωτοχρονιάτικη Εορταστική Εκπομπή του Κλάρκ». Οι υπόλοιποι της παρέας, ψάχνουν τα κρυμμένα Χριστουγεννιάτικα δώρα της Monica.

8) Season 7, Επεισόδιο 9: «Αυτό με όλα τα γλυκά»

Η Monica γίνεται δημοφιλής στους γείτονες, χάρη στα σπιτικά της γλυκά. Η Phoebe αποφασίζει να μάθει ποδήλατο.

9) Season 7, Επεισόδιο 10: «Αυτό με το εορταστικό Αρμαντίλο»

Ο Ross μεταμφιέζεται σε Εορταστικό Αρμαντίλο και με την βοήθεια της Monica, του Chandler και του Joey, μαθαίνουν στον Ben για το Χάνουκα.

friends

10) Season 8, Επεισόδιο 11: «Αυτό με την τρομακτική κάρτα»

Ο Ross αγχώνεται όταν η νέα του φίλη, Μόνα, θέλει να ταχυδρομήσει γλυκιές Χριστουγεννιάτικες κάρτες με την φωτογραφία και των δυό τους.

11) Season 9, Επεισόδιο 10: «Αυτό με τα Χριστούγεννα στην Τούλσα»

Εξαιτίας μια κρίσιμης προθεσμίας στη δουλειά, ο Chandler ξεμένει στη Τούλσα της Οκλαχόμα για να περάσει τα Χριστούγεννα.