ΝΕΑ

5 Προτάσεις για περάσετε την Πρωτοχρονιά!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η νέα χρονιά πλησιάζει και εσείς ψάχνετε ιδέες για να περάσετε την παραμονή πρωτοχρονιάς με τους αγαπημένους σας ανθρώπους; Φέτος, που δεν υπάρχει κανένας περιορισμός και μπορούμε να περάσουμε την πρωτοχρονιά με όλους τους αγαπημένους μας, χωρίς φόβο, έχουμε πολλές επιλογές για να περάσουμε όσο πιο όμορφα μπορούμε.

Σε κάποιο μαγαζί, σπίτι, στην εξοχή, στο κέντρο της πόλης σας, η λίστα είναι τεράστια και με απεριόριστες επιλογές για να επιλέξετε εκείνη που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς.

Αν, λοιπόν, ψάχνετε ιδέες για να περάσετε την καλύτερη πρωτοχρονιά, βρίσκεστε στο σωστό άρθρο!

  1. Μπορείτε να πάτε μια βόλτα στη Μαρίνα Φλοίσβου, να απολαύσετε μια βόλτα στα μαγαζιά, να φάτε, να πιέιτε τον κάφε σας και να περάσετε μια καταπληκτική ημέρα κοντά στη θάλασσα.

marina floisvou

  1. Η Πλατεία Συντάγματος, με τον στολισμό της μας αφήνει κάθε χρόνο με το στόμα ανοιχτό. Πόσο μάλλον, την πρωτοχρονιά που η διάθεση είναι καλύτερη από ποτέ. Μπορείτε να πάτε μια βόλτα στην Πλάκα, στα παλιά στενάκια της Αθήνας, στις μαγευτικές και στολισμένες γωνίες της πόλης. Σε συνδυασμό με φαγητό, με θέα την Ακρόπολη, η χρονιά δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα.

athens

  1. Αν ψάχνετε ιδέες για Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο σπίτι, μια βραδιά καραόκε, ή μια βραδιά γεμάτη επιτραπέζια, θα σας χαρίσουν μια γλυκιά ανάμνηση που θα θυμάστε για πάντα.

Πατήστε εδώ για να βρείτε το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο Καραόκε!

karaoke

  1. Την απόλυτη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία θα βρείτε στο Christmas Factory στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Στο Christmas Factory, θα βρείτε ότι σας κάνει να αισθάνεστε το πνεύμα των γιορτών. Από φαγητό, σε παιχνίδια και φυσικά, τον Άγιο Βασίλη, είναι ο καλύτερος τρόπος να περάσετε την Πρωτοχρονιά.

christmas factory

  1. Η Πρωτοχρονιά είναι η μια ευκαιρία να επιλέξουμε και να τιμήσουμε τα εστιατόρια και τα μαγαζιά της περιοχής μας. Το νέο έτος ήρθε και εμείς μπορούμε να επιλέξουμε ένα εστιατόριο που ίσως εμείς να το ξέρουμε αλλα μπορεί να έχει μεγάλη ιστορία της περιοχής μας. Μπορεί να κρύβονται διαμάντια που περιμένουν να ανακαλύψουμε.

christmas