ΝΕΑ

Δεν θέλεις τακούνια για το ρεβεγιόν; Κανένα πρόβλημα

10 προτάσεις που θα απογειώσουν το στυλ σου

Πολλές γυναίκες πλέον, αν και λάτρεις των τακουνιών, έχουν πριμοδοτήσει την άνεση στην επιλογή των παπουτσιών τους. Ξαφνικά βλέπεις τα αθλητικά να φοριούνται όλη τη μέρα και τη νύχτα, τα μποτάκια να συνοδεύουν ένα γκλάμουρ ροκ ντύσιμο, τα στρας να διακοσμούν τα πάντα σε πατούμενο. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι μπορείς να αποφύγεις τα τακούνια που είναι θέμα χρόνου να σε κουράσουν ή να σε χτυπήσουν με άλλα πιο χαμηλά και σίγουρα πιο άνετα. Ειδικά δε αν η νύχτα προβλέπεται μεγάλη και ο χορός παίζει να είναι ασταμάτητος. Μπορείτε βέβαια να ξεκινήσετε με τακούνια και στη διαδρομή να γίνει η απαραίτητη αλλαγή. Όπως και να έχει δείτε μερικές προτάσεις για τις γιορτινές σας εξόδους. Οι προτάσεις δεν αφορούν συγκεκριμένες μάρκες γιατί δεν είναι διαφημιστικό το άρθρο αλλά κάποιες ιδέες για να είστε όμορφες και άνετες στις εξόδους που έρχονται.

Ένα ασημένιο μποτάκι με αστράκια μπορεί να συνοδεύσει τα πάντα: φορέματα, παντελόνια, σορτσάκια, ολόσωμες φόρμες και να σας βγάλει ασημοπρόσωπες στο dance floor!

boots

zadig & voltaire

Δεν θέλετε αστεράκια; Κανένα πρόβλημα. Επιλέξτε μία ασημένια τύπου καουμπόικη μπότα και είστε μέσα.

boots

Δεν σας αρέσουν οι καουμπόικες τύπου μπότες - μποτάκια; Πάλι κανένα πρόβλημα. Τα all time classic αρβυλάκια είναι πάντα μία επιλογή.

martins

Για τις λάτρεις των στρας, ένα τέτοιου τύπου μποτάκι είναι must!

shine

Και επειδή είδαμε αρκετά ασημένια, ας πάμε σε κάτι άλλο...

gold

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα metallic αθλητικά που απογειώνουν πάντα ένα στυλ.

adidas

prada

Κάποιες προτάσεις σε μαύρο για όσες "φοβούνται" να τολμήσουν τα metallic.

jimmy choo

trooks

...και τα αγαπημένα μου για φινάλε! Ασημένιες ελβιέλες (που έλεγαν και οι παλιοί ) που θα συνδιαστούν με ένα μαύρο κουστούμι ή με ένα μακρύ μαύρο φόρεμα. Θα ψάξω και για ασημένια (ή μαύρα ολίγον γυαλιστερά) κορδόνια ώστε να ειναι λίγο περισσότερο metallic look.

Καλές Γιορτές να έχουμε!

allstars