ΝΕΑ

Ο Cradle των Filth αφήνει να εννοηθεί πιθανή του συνεργασία με τον Ed Sheeran

Ο Frontman των Cradle Of Filth φαίνεται να αφήνει να εννοηθεί ότι η προαναγγελθείσα συνεργασία του με τον Ed Sheeran θα μπορούσε τελικά να πραγματοποιηθεί. Πίσω στο 2021, ο frontman Dani Filth αποκάλυψε ότι είχε έρθει σε επαφή με τον ποπ σταρ και ότι ο Sheeran τον είχε προσκαλέσει «πάνω στη θέση του».

«Πιστεύω ότι η συνεργασία με τον Ed Sheeran θα ήταν πολύ διασκεδαστική. «Πιστεύω ότι θα ήταν υπέροχο να το κάναμε για φιλανθρωπικό σκοπό, γιατί τουλάχιστον θα έφερνε λίγη αξιοπιστία σε αυτό. Γιατί προφανώς, στο κοινό του, θα ήταν σαν, «Θεέ μου, έχει αυτόν τον περίεργο κωμικό τύπο», και στο κοινό μου, θα ήταν σαν «Θεέ μου, αυτό είναι λίγο περίεργο, δεν είναι αυτό;» Αλλά νομίζω ότι κάτι τέτοιο, στις μέρες μας, λειτουργεί»

Dani Filth

Τον Αύγουστο του 2022, ο frontman του συγκροτήματος μοιράστηκε ότι το τραγούσι προχωρούσε, αλλά ο Sheeran έγινε πατέρας εκείνη την περίοδο και είχε καθυστερήσει τις συνεδρίες. «Έχει κάνει μερικά από αυτά, αλλά μετά έκανε το μωρό και μετά προφανώς παραπλανήθηκε με αυτό και έκανε ό,τι κάνει ο Εντ, που είναι να παίζει τεράστιες παραστάσεις σε όλο τον κόσμο», είπε ο Filth. «Δεν είναι στη διάθεσή μας. Αλλά θα το τελειώσει, με διαβεβαιώνει. Στην πραγματικότητα, του μίλησα πολύ πρόσφατα».

Ed Sheeran

Πρόσφατα ο τραγουδιστής μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία του με τον Ed Sheeran και τον παραγωγό του Scott Atkins, αφήνοντας να εννοηθεί στη λεζάντα ότι θα μπορούσαν να δούλευαν για τη συνεργασία. «Πριν από λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα, γευμάτιζα με τα απίθανα παλικάρια, έχοντας μόλις κάνει κάτι διασκεδαστικό», έγραψε ο Filth στην ανάρτηση στο Instagram.