ΝΕΑ

5 Λόγοι που Αγαπάμε τα Χριστούγεννα!

Από τη Μαρία Θεοδωροπούλου

easy christmas

Έχει φτάσει η εποχή για να είστε χαρούμενοι μόνο και μόνο επειδή είναι Χριστούγεννα…Ε λοιπόν μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να μπείτε στην εορταστική διάθεση που πολλοί θεωρούν δεδομένη. Ιδιαίτερα αν ήταν μια δύσκολη χρονιά για εσάς.

Αν αυτό σας ακούγεται γνωστό, σίγουρα δεν είστε μόνοι. Έχοντας πει τα παραπάνω, ίσως η σκέψη για τα καλύτερα μέρη της περιόδου των γιορτών μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να σας φέρει στο πνεύμα!

Παρακάτω θα διαβάσετε 5 λόγους που εμείς στον easy 97.2 αγαπάμε τα Χριστούγεννα!

1.Τα Δώρα!

easy xmas

Ακόμα κι αν δεν δίνετε ή δεν λαμβάνετε μεγάλα ή ακριβά δώρα, μπορεί να υπάρχει κάτι πολύ ιδιαίτερο σχετικά με το δώρο των Χριστουγέννων για πολλούς ανθρώπους.

Είτε πρόκειται για τη χαρά του να ψωνίζεις το τέλειο δώρο για το άτομο που αγαπάς είτε για τη διασκέδαση να τυλίγεις κάθε αντικείμενο σε όμορφο περιτύλιγμα ή όλα τα παραπάνω, το να κάνεις δώρα είναι σίγουρα ένα αξιοσημείωτο μέρος των διακοπών.

2.Χρόνος με την Οικογένεια!

easy xmas

Επειδή τόσες πολλές επιχειρήσεις και οργανισμοί κλείνουν κατά τη διάρκεια των διακοπών, πολλοί άνθρωποι είναι ελεύθεροι από το σχολείο ή την εργασία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ως εκ τούτου, πολλές οικογένειες έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να καλύψουν τη διαφορά. Για όσους ζουν σε μεγάλες αποστάσεις στις, μπορεί να είναι η μόνη φορά που βλέπουν κάποια μέλη της οικογένειας όλο το χρόνο.

3.Το χριστουγεννιάτικο συναίσθημα!

easy xmas

Το συντριπτικό χαρούμενο συναίσθημα που έρχεται με το κρέμασμα των διακοσμήσεων και το στήσιμο του δέντρου. Είτε ψήνετε μπισκότα με αγαπημένα σας πρόσωπα να τυλίγουν δώρα είτε τοποθετείτε ένα στεφάνι, η χαρά περιβάλλει τα πάντα για την περίοδο των γιορτών.

4. Οι Χριστουγεννιάτικες Ταινίες!

easy xmas

Καλούμε όλους τους κινηματογραφόφιλους! Τα Χριστούγεννα είναι επίσης μια υπέροχη εποχή για να παρακολουθήσετε παλιές κλασικές ταινίες που αγαπάτε εσείς και η οικογένειά σας.

Εάν υπάρχουν ταινίες που σας άρεσαν όσο μεγαλώνατε, τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι η τέλεια στιγμή για να τις μοιραστείτε με τους φίλους, τους συντρόφους, τα παιδιά ή τα εγγόνια σας.

5. Είναι το μεγαλύτερο party γενεθλίων!

easy xmas

Είναι αυτό που θα ήθελε ο Ιησούς και είναι τα γενέθλιά του!. Αν έχετε διαβάσει με λεπτομέρεια τη Βίβλο όπως εμείς… θα ξέρετε πολύ καλά ότι ο Ιησούς Χριστός μετέτρεψε το νερό σε κρασί!

Άλλος ένας λόγος για να μείνετε έξω μέχρι αργά. Το να μένεις έξω μέχρι αργά την περίοδο των Χριστουγέννων με την αγαπημένη σου παρέα είναι αυτό που μου αρέσει προσωπικά περισσότερο. Πάρτε όλα τα πάρτι που σας αρέσουν με τη σειρά, η μαμά δεν θα σας φωνάξει την πιο υπέροχη εποχή του χρόνου!

Andy Williams - It's the Most Wonderful Time of the Year