ΝΕΑ

Ο Τζόνι Ντεπ ντύθηκε Τζακ Σπάροου σε βίντεο για το Make-A-Wish

Ο Τζόνι Ντεπ ντύθηκε ξανά Captain Jack Sparrow για ένα βίντεο-μήνυμα σε ένα 11χρονο αγόρι που έκανε ευχή να γνωρίσει τον ήρωα του απο τους Πειρατές της Καραϊβικής και το αίτημα του εκπληρώθηκε από το Ίδρυμα Make-A-Wish.

Το κανάλι «Kraken The Box» ήταν αυτό που κοινοποίησε το βίντεο την περασμένη εβδομάδα. Ο διαχειριστής είναι ένας νεαρός θαυμαστής του Jack Sparrow, ο οποίος ονομάζεται «Captain Kori» και βρίσκεται σε ανακουφιστική φροντίδα μετά από πολλαπλές επεμβάσεις καρδιάς. Η μόνη επιθυμία του ήταν να γνωρίσει τον «καπετάνιο» της καρδίας του και αυτό έγινε πραγματικότητα μέσω του Make-A-Wish. Ο Τζόνι Ντεπ ευχήθηκε στον 11χρονο «καλή τύχη» και δήλωσε ότι «είναι ο νούμερο ένα θαυμαστής του».

Jack Sparrow

Οι δηλώσει Τζόνι Ντεπ στο βίντεο

«Ακούω να λένε για κάτι για το οποίο μιλούν στην τωρινή εποχή, το αποκαλούν κανάλι YouTube, που δεν το καταλαβαίνω, αλλά γιατί όχι;» «μια υπέροχη εμπειρία ψυχαγωγίας μια στιγμιαία συνύπαρξη όλων σε έναν χώρο, αλλά πολύ μακριά, αλλά στη συνέχεια, ταυτόχρονα, πολύ κοντά». «Περίεργος, ανθεκτικός και παράξενος» πρόσθεσε.