ΝΕΑ

Δέκα Πρωτότυπες Ιδέες για τον Στολισμό του Χριστουγεννιάτικου Τραπεζιού!

Από τη Μαρία Θεοδωροπούλου

Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνετε κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου από τον προγραμματισμό του μενού για το δείπνο των Χριστουγέννων μέχρι το τύλιγμα όλων των δώρων.

Το πως να στρώσετε το τραπέζι δεν θα έπρεπε να είναι αγχωτικό. Εμείς συγκεντρώσαμε 10 προτάσεις για να σας βοηθήσουμε φέτος τα Χριστούγεννα!

1.Cozy κουβέρτες!

christmas table

Κάντε τους επισκέπτες να αισθανθούν άνετα με αυτή την εύκολη διακόσμηση. Απλώς απλώστε καρό χαρτοπετσέτες και καρό κουβέρτες ως μαξιλάρια καθίσματος για μια γιορτινή πινελιά. Προσθέστε κόκκινα ή πράσινα πιάτα για να συνδυάσετε αυτήν την εμφάνιση.

2.Δοκιμάστε μια κλασική εορταστική παλέτα χρωμάτων!

christmas table

Χρησιμοποιήστε αγκαθωτά φύλλα και μούρα για να δημιουργήσετε ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Κόψτε φύλλα από σκούρο και ανοιχτό πράσινο χαρτί. Χρησιμοποιήστε ένα φάκελο με κόκαλο ή ξύλινο σουβλάκι για να ανοίξετε τις «φλέβες» στο φύλλο και μετά να χαράξετε τις εσοχές με ένα πράσινο μολύβι. Για τα καλαμάκια, κολλήστε μικρά κομμένα φύλλα και μούρα σε ένα κόκκινο και άσπρο χάρτινο καλαμάκι με ζεστή κόλλα.

3.Χριστουγεννιάτικες επιτραπέζιες ανθοδέσμες!

christmas table

Γυρίστε στην απλή ζωή και απολαύστε το πράσινο χωρίς φασαρία. Προσθέστε διακριτική αίσθηση εορτών με απλές συνθέσεις από ευκάλυπτο και μπλε γαϊδουράγκαθο σε vintage ανθοδοχεία.

4.Χριστουγεννιάτικες Ρίγες!

christmas table

Διατηρήστε τα πράγματα απλά με ένα κλασικό ερυθρόλευκο θέμα. Τα νήματα από κόκκινες χάντρες μιμούνται τη γιορτινή εμφάνιση των cranberries, ενώ μια απλή γκρο κορδέλα ντύνει την ζαρντινιέρα.

5.Χριστουγεννιάτικο δέντρο χαρτοπετσέτας!

christmas table

Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με αυτή την πετσέτα σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου! Είτε το πιστεύετε είτε όχι, είναι πολύ εύκολο να το καταφέρετε, χρειάζεστε απλώς μερικές μεγάλες λινές χαρτοπετσέτες για να ξεκινήσετε.

6.Ασημένιες θήκες για τα κεριά!

christmas table

Ξέρετε τι σημαίνουν τα ασημένιες μπάλες είναι Χριστούγεννα! Ντύστε το τραπέζι σας σε γιορτινό στυλ με λαμπερές θήκες για κηροπήγια που θυμίζουν στολίδια και καμπάνες.

7.Πράσινη γιρλάντα στη μέση του τραπεζιού!

christmas table

Με φρέσκο και αρωματικό πράσινο, κόκκινα μούρα και λαμπερά κεριά, αυτός ο κομψός συνδυασμός έχει όλα τα συστατικά για μια χαρούμενη συγκέντρωση.

8.Άρωμα στο τραπέζι!

christmas table

Εμφανίστε κλαδιά πεύκου, κουκουνάρια και πορτοκάλια που έχετε τρυπήσει με γαρίφαλο σε έναν ασημί δίσκο για ένα εύκολο αλλά εντυπωσιακό κεντρικό κομμάτι.

9.Κόκκινες και Πράσινες Αποχρώσεις!

christmas table

Τα κουκουνάρια δίνουν έναν ρουστίκ αλλά εορταστικό αέρα σε αυτό το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε συνδυασμό με κόκκινες και πράσινες αποχρώσεις.

10.Κερία, γιρλάντες και ένας ανανάς!

christmas table

Υποβλητικό και καταπραϋντικό, το φως των κεριών δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για τις γιορτές. Τα αναμμένα κεριά είναι κάτι περισσότερο από διακοσμητικά αντικείμενα, που αναδεικνύουν τις εποχιακές γιορτές και τονώνουν μια εορταστική διάθεση.

Γιρλάντες γύρω από το πλαίσιο της πόρτας καλούν τους επισκέπτες στο δωμάτιο. Α! Και ένας ανανάς κάπου τοποθετημένος, ο οποίος στην Αμερική θεωρείται σύμβολο φιλοξενίας.