ΝΕΑ

Η βιογραφική ταινία της Whitney Houston στοχεύει να αλλάξει την άποψη που πολλοί έχουν για τη μεγάλη σταρ!

Στα 10 χρόνια από τότε που η Whitney Houston έχασε τη ζωή της, τέσσερις ταινίες προσπάθησαν να πουν την ιστορία της. Διαδοχικά, πήραμε ένα μη εξουσιοδοτημένο ντοκιμαντέρ, ένα εγκεκριμένο, μια τηλεοπτική απεικόνιση του Lifetime, καθώς και μια ταινία που επικεντρωνόταν ακριβώς στη σχέση της με την κόρη της, Bobbi Kristina.

Σύμφωνα με τον Anthony McCarten, ο οποίος έχει γράψει την πρώτη χολιγουντιανή βιογραφική ταινία μεγάλου προϋπολογισμού του σταρ, ‘’I Wanna Dance with Somebody’’, όλες αυτές οι ταινίες είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό. «Έχουν εμμονή με τα λάθη της», είπε στον Guardian.

Ταυτόχρονα, πιστεύει ότι αντικατοπτρίζουν με ακρίβεια την διαδεδομένη άποψη που πολλοί έχουν από καιρό για τη μεγάλη σταρ.

«Όταν οι άνθρωποι ακούν το όνομα «Whitney Houston», αναπόφευκτα λένε τη λέξη «τραγικό»», είπε ο McCarten. «Είναι μια καθολική αντίληψη. Από ορισμένες απόψεις, αυτή η ταινία είναι μια διόρθωση σε αυτό».

Ενώ το τελευταίο κομμάτι της ταινίας περιλαμβάνει μερικές από τις πιο ζοφερές ή πιο αμφιλεγόμενες λεπτομέρειες της ιστορίας της Χιούστον στην πραγματικότητα ορισμένα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα από πριν, οι δημιουργοί παραδέχονται ότι ο πρωταρχικός τους στόχος ήταν να κάνουν την ταινία μια γιορτή. «Ήθελα να επικεντρωθώ στα τεράστια επιτεύγματά της»

Η ταινία βρίσκει τις κορυφές της στις αναπαραστάσεις των εποχικών παραστάσεων, όπως η θριαμβευτική της απόδοση του The Star-Spangled Banner στο Super Bowl.

«Ήταν η αρχιτέκτονας αυτής της παράστασης», είπε ο McCarten. «Επιβράδυνε το όλο πράγμα για να δώσει χώρο στον εαυτό της να κάνει τα δικά της. Και σίγουρα το έκανε.»

Με πληροφορίες από το theguardian.com