ΝΕΑ

Πέντε παιδικά audiobooks με θέμα τα Χριστούγεννα!

Χαρίστε στον εαυτό σας και στην οικογένεια σας αυτές τις νέες χριστουγεννιάτικες ιστορίες που θα ζεστάνουν την καρδιά σας και θα σας κάνουν να πιστέψετε ξανά στη μαγεία των εορτών!

  1. Ο Κουραμπιές Γιεσγιές κάπως τα καταφέρνει και δεν είναι ποτέ ο εαυτός του! Λέει πάντα yes και περιμένει υπομονετικά να στολιστεί με κάθε λογής γαρνιτούρες, με αποτέλεσμα να μην τον αγοράζει κανείς!

audiobooks

  1. Η Μαρίνα Γιώτη ξέρει τον τρόπο! Ακόμα ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο βιβλίο από την πολυγραφότατη συγγραφέα. Ο δαιμόνιος ρεπόρτερ Φάνης ο Μπούφος είναι αποφασισμένος να λύσει ακόμα ένα μυστήριο, ίσως το μεγαλύτερο των παιδικών μας χρόνων, και μάλιστα πρέπει να το κάνει σε μία μόλις νύχτα! Τι τρέχει με τον Αϊ-Βασίλη; Τελικά υπάρχει ή δεν υπάρχει;

audiobook

  1. Στη μικρή πόλη, όπου ζούσε και είχε το παιχνιδάδικό του ο κύριος Άρθουρ, κανείς δεν νοιαζόταν να λογαριάσει πότε πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Όλοι ήξεραν ότι είναι κοντά, όταν στόλιζε με τα υπέροχα παλιά στολίδια του το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη βιτρίνα του. Τι συνέβη όμως εκείνη τη χρονιά και το μαγαζάκι έμεινε κλειστό;

audiobook

  1. Οι 4 ½ φίλοι απαρτίζονται από τρία αγόρια, ένα κορίτσι και έναν σκύλο. Ο Κάλε, ο ιδρυτής και αρχηγός του γραφείου ντετέκτιβ «Κάλε και Σία», τα δίδυμα αδέλφια Στέφι και Κάρστεν, ο Φρίντελ και ο σκύλος τους, ο Πεντάμορφος, μπλέκουν σε διάφορες περιπέτειες στην προσπάθειά τους να λύσουν μυστήρια και παράξενες υποθέσεις.

audiobook

  1. Η Μιμή η Νευρική είναι ένα κορίτσι με προσωπικότητα! Ένα κορίτσι με φιλοδοξίες, όνειρα… και νεύρα. Αγωνίζεται για να σώσει τα παρθένα δάση. Ονειρεύεται να γίνει γιατρός, για να βοηθάει τα άρρωστα παιδάκια. Όλα τα ξεπερνάει με την επιμονή, την εξυπνάδα και το χιούμορ της.

audiobook