ΝΕΑ

5 Χριστουγεννιάτικες ταινίες κινουμένων σχεδίων που έχουμε αγαπήσει

Ολοι μας αγαπάμε λιγότερο ή περισσότερο τις χριστουγεννιάτικες ταινίες. Όλοι μας σίγουρα αγαπάμε τις χριστουγεννιάτικες ταινίες κινουμένων σχεδίων και όχι τυχαία, καθότι αποτελούν μικρά αριστουργήματα. Παρακάτω δείτε μερικά από αυτά!

Arthur Christmas

Την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ ο Άι Βασίλης παραδίδει τα δώρα, ο μικρότερος γιος του Άι Βασίλη, ο αδέξιος και γεμάτος πάθος για τα Χριστούγεννα Άρθουρ, παρακολουθεί την επιχείρηση από μακριά. Όταν μετά το τέλος της παράδοσης των δώρων ένα ξωτικό ανακαλύπτει ένα ξεχασμένο δώρο στο εργαστήριο, ο Άρθουρ αναλαμβάνει να το παραδώσει ο ίδιος πριν το ξημέρωμα.

Arthur Christmas

Το Πολικό Εξπρές

Ένα νεαρό αγόρι που έχει αρχίσει να αμφιβάλει για την ύπαρξη του Άι-Βασίλη, ξυπνά μέσα στη νύχτα και βλέπει το Πολικό Εξπρές, να καταφθάνει και να σταματά μπροστά από την αυλή του. Το αγόρι επιβιβάζεται στο τρένο και ξεκινά ένα περιπετειώδες ταξίδι προς τον Βόρειο Πόλο με σκοπό να γνωρίσει από κοντά τον Άι-Βασίλη. Μια πολύ ενδιαφέρουσα ταινία με τον Τομ Χανκς να υποδύεται συνολικά 9 ρόλους είναι από τα must της λίστας μας.

Το Πολικό Εξπρές

Ο Γκριντς

Όταν η πόλη του Χούβιλ ετοιμάζεται να γιορτάσει τα Χριστούγεννα προκαλούν την αγανάκτηση του γκρινιάρη, πράσινου Γκριντς. Ο οποίος αποφασίζει να καταστρέψει τα Χριστούγεννα με το να υποδυθεί τον Αι Βασίλη και να κλέψει στολίδια και δώρα. Μια ταινία με μαθησιακό χαρακτήρα καθώς θα διδάξει στους μικρούς μας φίλους το τι πραγματικά σημαίνει Χριστούγεννα.

Ο Γκριντς

“Τα Μάπετς Σε Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία”

Η παρέα των Muppets δίνει τη δική της πολύ αστεία εκδοχή του πολύ γνωστού παραμυθιού με τον Scrooge, σε σκηνοθεσία Μπράιαν Χένσον και με τις φωνές των Μάικλ Κέιν, Στίβεν Μάκιντος, Μέρεντιθ Μπράουν και Ντέιβ Γκολζ κάνουν τη συγκεκριμένη version πολύ διασκεδαστική για τα παιδιά σας.

“Τα Μάπετς Σε Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία”

“Κλάους: Το Μυστικό των Χριστουγέννων”

O Kακομαθημένος Τζέσπερ τοποθετείται ως ταχυδρόμος στο Σμίρενσμπεργκ, ένα παγωμένο νησί πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο, ενώ μέσα σε ένα χρόνο θα πρέπει να μοιράσει 6000 γράμματα αλλιώς ο πλούσιος πατέρας του θα τον αποκληρώσει. Μια συγκινητική Ιστορία που προσπαθεί να αναδείξει το πνεύμα των Χριστουγέννων μέσα από τη συμφιλίωση και την αγάπη.

“Κλάους: Το Μυστικό των Χριστουγέννων”