ΝΕΑ

Ο πατέρας της Britney Spears, Jamie, δίνει την πρώτη του συνέντευξη μετά από μια δεκαετία!

Ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέιμι, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη εδώ και μια δεκαετία, στην οποία επέμεινε ότι η κόρη του μπορεί να μην ζούσε σήμερα, αν δεν υπήρχε η συντηρητική υπηρεσία στην οποία είχε τοποθετηθεί για 13 χρόνια.

Η συντηρητική θητεία τερματίστηκε τον Νοέμβριο του 2021, γεγονός που έφερε στην Spears τον έλεγχο της περιουσίας της που εκτιμάται σε 60 εκατομμύρια δολάρια (45 εκατομμύρια £) και την ελευθερία να παίρνει τις δικές της ιατρικές και προσωπικές αποφάσεις για πρώτη φορά από το 2008.

Η υπόθεση υψηλού προφίλ ξεκίνησε μια viral κίνημα #FreeBritney, στο οποίο οι θαυμαστές φώναζαν για την απελευθέρωσή της από τη συντηρητική υπηρεσία.

Ο Jamie Spears είπε πολύ λίγα ως απάντηση στο #FreeBritney, αλλά τώρα, μίλησε για την κατάσταση για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία στο Mail On Sunday.

«Δεν θα συμφωνήσουν όλοι μαζί μου», είπε. «Ήταν μια κολασμένη εποχή. Αλλά αγαπώ την κόρη μου με όλη μου την καρδιά και την ψυχή. Πού θα ήταν η Britney αυτή τη στιγμή χωρίς αυτή τη συντηρητική θέση; Και δεν ξέρω αν θα ζούσε. δεν το κάνω.

«Για την προστασία της, αλλά και την προστασία των παιδιών, η συντηρητική ήταν ένα εξαιρετικό εργαλείο. Χωρίς αυτό, δεν νομίζω ότι θα είχε πάρει πίσω τα παιδιά».

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα ποια είναι η αλήθεια», είπε. «Ο δικηγόρος της δεν έχει ιδέα ποια είναι η αλήθεια. Τα μέσα ενημέρωσης δεν έχουν ακούσει την αλήθεια. Έχουν ακούσει τους ισχυρισμούς από την Britney.

Με πληροφορίες από το Nme.com