ΝΕΑ

«Και τι βάζουμε φέτος τις γιορτές;» Προτάσεις για όλα τα γούστα

Από τη Μαρία Θεοδωροπούλου

Ο σχεδιασμός του τέλειου outfit για την ημέρα των Χριστουγέννων μπορεί να είναι δύσκολος. Η 25η Δεκεμβρίου είναι πολύ διαφορετική για όλους. Ενώ κάποιοι ξετυλίγουν δώρα με πιτζάμες, άλλοι θα γευματίσουν με την οικογένειά τους. Υπάρχουν επίσης και εκείνοι που θέλουν ένα glam look για πάρτι.

Έτσι είτε είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε ένα εορταστικό σύνολο, αναζητάτε κάτι πιο ευέλικτο για να δουλέψετε όλο τον χειμώνα είτε θέλετε απλά πιτζάμες με τις οποίες θα χαρείτε να φωτογραφηθείτε, συγκεντρώσαμε μερικά looks για την ημέρα των Χριστουγέννων εδώ!

Βελούδινο κουστούμι!

outfit

Επενδύστε σε ένα κοστούμι για την εορταστική περίοδο και θα πάρετε τρία ρούχα σε ένα. Μπορείτε να συνδυάσετε το μπλέιζερ με φορέματα, φούστες και τζιν, ενώ το χαλαρό παντελόνι θα συνδυάζεται με πλεκτά και μπλουζάκια «going out». Απλώς αλλάξτε ανάμεσα σε στιλέτο και sneakers ανάλογα με την εορταστική περίσταση.

Οι πούλιες είναι πάντα γιορτινές!

outfit

Μια pencil φούστα με παγιέτες δεν χρειάζεται να μείνει στην γκαρνταρόμπα του πάρτι σας μόλις τελειώσει το πάρτι στο γραφείο. Χαμηλώστε τις λάμψεις για το μεσημεριανό γεύμα της ημέρας των Χριστουγέννων με ένα oversized jumper.

Γιορτινά πλεκτά!

outfit

Τα καινοτόμα πλεκτά και οι εποχιακές ζακέτες είναι μια βασική τάση για το φθινόπωρο/χειμώνα 2022. Όταν συνδυαστούν έξυπνα και με στυλ με το σωστό παντελόνι θα σας δώσουν σίγουρα ένα fashionable look!

Πιτζάμες πολυτελείας!

outfit

Αν είναι πιθανό να μείνεις με τις πιτζάμες σου μέχρι το μεσημέρι, φρόντισε να είναι ένα σικ ζευγάρι. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια είναι μια παιχνιδιάρικη πινελιά για να τελειοποιήσει το look.

Ένα ευέλικτο φόρεμα!

outfit

Το βελούδινο φόρεμα είναι ψηλά στη λίστα επιθυμιών μας αυτή τη σεζόν. Συνδυασμένο με μπότες με κορδόνια, έχει έναν αέρα από grunge της δεκαετίας του '90, αλλά φαίνεται αμέσως πιο κομψό όταν συνδυάζεται με απαλά κόκκινα χείλη .