ΝΕΑ

Sia: Η γυναίκα πίσω από την περούκα!

Χρόνια Πολλά Sia!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η αλήθεια είναι πως η Sia μας είχε προβληματίσει στην αρχή με την περούκα της και την αφάνεια που είχε επιλέξει. Ωστόσο, πλέον έχει κερδίσει τις καρδιές μας με την καταπληκτική φωνή της, το ταλέντο της και το πόσο έξυπνα χειρίζεται την φήμη.

Η Sia ξεκίνησε την καριέρα της ως μέλος των Crisp την δεκαετία του 1990, ενός συγκροτήματος που έπαιζε κυρίως μουσική, Acid Jazz.

Όταν το συγκρότημα χωρίστηκε, εκείνη κυκλοφόρησε στην Αυστραλία, το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο, "OnlySee". Στη συνέχεια, μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου έκανε φωνητικά για το ντουέτο, Zero 7. Μέχρι το 2004 έχει κυκλοφορήσει 3 άλμπουμ και σιγά σιγά η καριέρα της άρχισε να ανθίζει.

Το 2005 πήρε την μεγάλη απόφαση να περάσει τον Ατλαντικό και βρέθηκε στην Νέα Υόρκη. Συνέχισε κανονικά να ηχογραφεί και να κυκλοφορεί μουσική μέχρι το 2010, όπου αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από το τραγούδι και στράφηκε στην σύνθεση τραγουδιών για άλλους καλλιτέχνες, κυκλοφορόντας τις τεράστιες επιτυχίες "Titanium" του David Guetta, "Diamonds" της Rihanna και "Wild Ones" από Flo Rida.

Το 2014 η Sia έκανε παγκόσμια επιτυχία με το τραγούδι "Chandelier", σε μια χρονιά που την έμαθαν όλοι. Εντύπωση εκτός από το τραγούδι έκανε και το music video, στο οποίο πρωταγωνιστούσε η Maddie Ziegler και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, οι χορευτικές της ικανότητες. Για πολύ καιρό, όπου βλέπαμε την Sia, υπήρχε μαζί της η μοναδική, μικρή χορεύτρια.

sia

Και από τότε ξεκίνησε μια καριέρα που μας έκανε να την λατρέψουμε.

Σήμερα, η Sia κλείνει τα 47 και εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τα 5 αγαπημένα μας τραγούδια!

1) Chandelier

2) Unstoppable

3) Elastic Hearts

4) Snowman

5) Cheap Thrills