ΝΕΑ

10 Πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα που… δεν είναι Δέντρα!

Από τον Νεΐμ Ντερβίσι

Με τα χριστούγεννα να πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο νιώθεις και εσύ άβολα που δεν έχεις στολίσει ακόμα; Μήπως ανήκεις και συ στην κατηγορία ανθρώπων που δεν έχουν χριστουγεννιάτικο δέντρο; Μην αγχώνεσαι εμείς έχουμε τη λύση για εσένα και σου παρουσιάζουμε 10 πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δέντρα που …δεν είναι δέντρα!

Δέντρο από βιβλία

Αν είσαι και εσύ λάτρης του διαβάσματος χρησιμοποίησε τα παλιά σου βιβλία για να φτιάξεις ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμάτο αναμνήσεις και λέξεις.

Δεντρο απο Βιβλια

Δέντρο από μπίρες

Ένας ενδιαφέρον τρόπος είναι να εξοικονομήσεις τις μπίρες που καταναλώνεις κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου κυπέλλου, φτιάξε την δική σου πυραμίδα, τοποθέτησε λαμπάκια και είσαι έτοιμος για τον Αι Βασίλη.

Δέντρο από μπίρες

Δέντρο-σκάλα

Στόλισε μια ξύλινη σκάλα με λαμπάκια και στολίδια πρόσθεσε επίσης παιχνίδια και το αποτέλεσμα θα σε ξετρελάνει.

Δέντρο-σκάλα

Δέντρο-Άλμπουμ

Μάζεψε όλα τα άλμπουμ με παιδικές σου φωτογραφίες επέλεξε τις καλύτερες από αυτές και σχημάτισε ένα δέντρο που το κεντρικό πρόσωπο θα είσαι εσύ, το αποτέλεσμα είμαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει.

Δέντρο-Άλμπουμ

Δέντρο από ξύλα

Συγκέντρωσε το πολύ 2 παλέτες, γράψε ή ζωγράφισε αν έχεις το ταλέντο τα πρόσωπα τις οικογένειας σου και είσαι έτοιμος.

Δέντρο από ξύλα

Κλαδί

Πήγαινε στο πλησιέστερο πάρκο της γειτονίας σου, πάρε ένα κλαδί και κρέμασέ το στον τοίχο σου, μην ξεχάσεις τα φωτάκια και το αποτέλεσμα θα σε σαγηνέψει.

Κλαδί

Δέντρο από ανακυκλώσιμα υλικά

Ότι δεν χρησιμοποιείτε ανακυκλώνεται, έτσι και εσύ μπορείς να χρησιμοποιήσεις ανακυκλώσιμα υλικά για να δώσεις ένα μήνυμα στις γιορτές.

Δέντρο από ανακυκλώσιμα υλικά

Δέντρο από συσκευασίες καφέ

Αν είσαι και εσύ λάτρης του καφέ μάζεψε από τις αγαπημένες σου καφετέριες τις συσκευασίες, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα λαχταριστό.

 Δέντρο από συσκευασίες καφέ

Δέντρο από χαρτιά

Ένα δέντρο φτιαγμένο από παλιά χαρτιά, χαρίζει ένα vintage αποτέλεσμα και εξοικονομεί χώρο, είναι κάτι πολύ απλό που θα βάλει κατευθείαν το σπίτι σου σε μουντ Χριστουγέννων.

Δέντρο από χαρτιά

Στολίδια σε σχήμα δέντρου

Αν δεν θέλεις να στολίσεις δέντρο πάρε τουλάχιστον τα στολίδια που διαθέτεις και στόλισε τα σε σχήμα δέντρου.

Στολίδια σε σχήμα δέντρου