ΝΕΑ

Ο Iggy Pop: Οι Måneskin είναι ένα πραγματικά δυνατό συγκρότημα

Ο Iggy Pop επαίνεσε τους Måneskin έπειτα την πρόσφατη συνεργασία τους στο remake του «I Wanna Be Your Slave».

Η αρχική έκδοση του τραγουδιού κυκλοφόρησε στο δεύτερο άλμπουμ του ιταλικού γκρουπ «Teatro d’ira: Vol. I’», το οποίο έφτασε στο Top 10 των τσαρτς του Ηνωμένου Βασιλείου. Στη συνέντευξη του στο εξώφυλλο του NME Big Read αυτής της εβδομάδας, ο «Νονός του Πανκ» έδωσε respect στο Ιταλικό συγκρότημα μετά τη συνεργασία τους.

Συγκεκριμένα οι δηλώσεις Iggy Pop:

«Είναι μια πολύ δυνατή μπάντα. Ο Damiano Davi είναι ένας καταπληκτικός τραγουδιστής και η μπασίστρια, Victoria de Angelis χειρίζεται πραγματικά καλά αυτή τη θέση χωρίς να υπερβάλει, αλλά η σκηνική τους παρουσία και τα βίντεό τους, ειναι πραγματικά , ουο, είναι σαν μια κροτίδα. Ο κιθαρίστας Thomas Raggi είναι χαλαρός και δυνατός. Ο ντράμερ, Ethan Torchio είναι πολύ έξυπνος, παίζει ροκ, αλλά έχω την αίσθηση ότι καταλαβαίνει ότι υπάρχει μια ευρύτερη ομάδα ανθρώπων που αούνε ακούσει χορευτική μουσική, techno και συνθετική μουσική»

Ενώ συνέχισε: «Διάβασα μια συνέντευξη μαζί τους που έλεγε ότι ξεκίνησαν να ταξιδεύουν στο δρόμο στη Ρώμη και έπρεπε να πολεμήσουν άλλες ομάδες για καλές θέσεις. Μπορείτε να πείτε ότι έχουν αυτό το υπόβαθρο, ότι έχουν κάνει κάτι μαζί όπου πήραν μια μικρή γεύση από τη φτώχεια και την αφάνεια, και νομίζω ότι αυτό τους δίνει ένα πολύ ωραίο πλεονέκτημα».

Iggy Pop

Σχετικά με την ηχογράφηση της συνεργασίας με το συγκρότημα:

«Πέρασα πολύ καλά κάνοντας αυτό το φωνητικό, και ήταν πολύ, πολύ ευγενικοί, άκουγαν κάθε λήψη και, ξέρετε, πήρα ένα μικρό χειροκρότημα όταν Έκανα κάτι καλά που ήταν απλώς αδύνατο. Τελικά ρώτησα [τον Ντέιβιντ], είπα, «Τραγούδησες όλα σε μία λήψη;» «Ναι, φίλε, τα τραγούδησα όλα σε μία λήψη». Ήμουν σαν, "Αυτό είναι καταπληκτικό". Απλώς δεν μπορούσα να αναπνεύσω τόσο πολύ, ξέρεις; Είναι, το έχει πραγματικά, αυτός ο τύπος».