ΝΕΑ

Οι top 5 Χριστουγεννιάτικες Μπαλάντες για ρομαντικά εορταστικά βράδια

Από τον Νεΐμ Ντερβίσι

Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν εμείς ψάξαμε τις 5 πιο γνωστές χριστουγεννιάτικες μπαλάντες και σας τις προτείνουμε για να ταξιδέψετε με το μυαλό σας όπου η καρδιά σας επιθυμεί αλλά και να συνοδεύσετε ένα όμορφο γεύμα με τον/την αγαπημένο σας.

Vanessa Williams - Save The Best For Last

Το τραγούδι “ Save The Best For Last” κυκλοφόρησε στις 14 Ιανουαρίου του 1992 και η Vanessa Williams με την αγγελική φωνή της μας εκμυστηρεύεται πως ερωτεύτηκε χωρίς να το υπολογίσει και χωρίς να το σχεδιάσει. Αν ερωτευτείτε την περίοδο των Χριστουγέννων είμαστε σίγουροι ότι ακούτε το συγκεκριμένο τραγούδι.

Someday at Christmas-Stevie Wonder & Andra Day

Η συνεργασία του Stevie Wonder με την Andra Day μας βάζει για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων. Ένα μικρό ρεσιτάλ που η ερμηνεία του συνοδεύεται μόνο από τα πλήκτρα του Stevie και τις μελωδικές φωνές των καλλιτεχνών

The First Noel-Annie Lennox

Το “ The First Noel” μπορεί να πρωτό-κυκλοφόρησε το 1958 από τον Johnny Mathis και την Columbia Records. Αλλά δέχθηκε πολλές επανεκτελέσεις ανά τα χρόνια. Εμείς επιλέξαμε συγκεκριμένα αυτή της Annie Lennox καθώς καλύτερη από τις υπόλοιπες.

I'll Be Home For Christmas-Donna Summer

Το “I'll Be Home For Christmas” είναι ένα τραγούδι που αρχικά γράφτηκε το 1943 για να τιμήσει τους στρατιώτες του πολέμου και να δώσει το μήνυμα της επιστροφής στο σπίτι τους την περίοδο των Χριστουγέννων. Μπορεί ο Bing Cosby να το τραγούδησε για πρώτη φορά , αλλά η φωνή της Donna Summer δίνει μια πιο απαλή και γιορτινή νότα.

I Want To Come Home For Christmas-Marvin Gaye

Το "I Want to Come Home for Christmas" του Marvin Gaye είναι γιορτινό τραγούδι που σου προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα. Ο Αμερικανός τραγουδιστής δηλώνει φυλακισμένος σε έναν πόλεμο και το μόνο που θέλει είναι να γυρίσει σπίτι του τα χριστούγεννα.