ΝΕΑ

Η Shania Twain αποδεικνύει ότι εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή

Η SHANIA TWAIN παρευρέθηκε στα φετινά People's Choice Awards 2022 για να ερμηνεύσει τις κάντρι-ποπ επιτυχίες της "That Don't Impress Me Much" και "Man , που τα έσπασαν την δεκαετία του '90’. Η καναδέζα σούπερ σταρ έλαβε επίσης το βραβείο Music Icon για τις επιτυχίες της που έσπασαν κάθε ρεκόρ αλλά και για την αμέτρητη επίδραση που είχε σε γενιές καλλιτεχνών.

Έχοντας προκαλέσει σοκ μετα ροζ μαλλιά, η Twain κατέκτησε τη σκηνή σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο σκηνικό με λεοπάρ στάμπες και φωτιές. Η ερμηνεία της περιελάβανε επίσης την επιτυχία της στο Billboard Hot 100 "Any Man of Mine" του 1995 αλλά και το τελευταίο της σινγκλ "Waking Up Dreaming" την πιο πρόσφατη της κυκλοφορία από το 2017, όταν και κυκλοφόρησε το άλμπουμ της με το όνομα «Now».

Κατά την παραλαβή του βραβείου της από τον Μπίλι Πόρτερ, η Καναδέζα σταρ εκφώνησε μια εγκάρδια ομιλία για το πώς οι θαυμαστές της την βοήθησαν να ξεπεράσει τον θάνατο της μητέρας της.

Η δηλώσεις της κατά την παραλαβή του βραβείου:

«Πάντα μου λείπει η μητέρα μου, αυτή τη στιγμή και σε όλες αυτές τις στιγμές της ζωής μου. Θα της άρεσε πολύ να δει το κοριτσάκι της να ζει αυτή τη στιγμή», είπε η Shania. «Αλλά οι θαυμαστές μου, οι φίλοι μου, η ομάδα μου - είστε αυτοί που γεμίζουν πραγματικά αυτόν τον χώρο. Όχι το χώρο της μητέρας μου, αλλά είστε εδώ μαζί μου και γιορτάζετε, γιορτάζουμε μαζί και με κάνατε να νιώσω αγαπητή και ξεχωριστή σε όλη μου τη ζωή. Και θα είμαι πάντα ευγνώμων για αυτό, σας ευχαριστώ».