ΝΕΑ

Britney Spears: Το κορίτσι που αγαπήθηκε όσο κανένα!

Χρόνια Πολλά Britney Spears!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

"Hit me baby one more time", τραγούδησε η Britney Spears to 1999 και από τότε εκατομμύρια έφηβοι χόρεψαν και τραγούδησαν με όλη τους ψυχή.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Την Britney, γνωρίσαμε πρώτη φορά μαζί με την Christina Aguilera, τον Ryan Gosling και τον Justin Timberlake στο MMC Theatre, όπου μας μάγεψε από την πρώτη στιγμή.

britney spears

Από το 1999 ξεκίνησε μια καριέρα που δεν φανταζόταν. Έγινε πολύ γρήγορα Teen Idol και βρέθηκε πρωτοσέλιδο σε όλα τα εφηβικά -και όχι μόνο- περιοδικά.

Τα 00's της άνηκαν δικαωματικά και εκείνη άφησε για τα καλά το στίγμα της καθ'όλη τη διάρκεια της δόξας της. Από το πασίγνωστο φιλί με την Madonna, στην εμβληματική εμφάνιση με το φίδι, η Britney γρήγορα ονομάστηκε η Βασίλισσα των Mtv VMA'S.

Αυτή την επιτυχία, ωστόσο, εκμεταλεύτηκε ο πατέρας της Spears, και για 13 χρόνια, η τραγούδιτρια ζούσε "εγκλωβισμένη" στο ίδιο της σπίτι. Η Britney όσο βρισκόταν κάτω από την κηδεμονία του πατέρα της, απαγορευόταν να έχει οποιαδήποτε πρόσβαση στα χρήματα της, στα ρούχα της, στο σπίτι της, στη ζωή της. Πλέον η Britney έχει απελευθερωθεί, παντρευτεί και είναι, ίσως, πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Σήμερα, η Britney Spears, κλείνει τα 41 και εμείς μοιραζόμαστε μαζί σας τα 5 αγαπημένα μας τραγούδια της!

Ανέβάστε τα ηχεία στο τέρμα και χορέψτε με την ψυχή σας!

1) My Only Wish This Year

2) ...Baby One More Time

3) Toxic

4) I'm Slave 4 U

5) Oops I Did It Again