ΝΕΑ

Είναι στα σκαριά μια συνεργασία Dua Lipa και Mick Jagger;

Η Dua Lipa μοιράστηκε πρόσφατα αρκετές φωτογραφίες από το στούντιο με τον Mick Jagger των Rolling Stones.

Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Lipa, με απλή λεζάντα, "sweeeet Weeeek", μαζί με στοιχεία της ίδιας και του Jagger σε ένα στούντιο ηχογράφησης μαζί, κάνει τους θαυμαστές να αναρωτιούνται εάν μια συνεργασία μεταξύ των δύο σταρ είναι επικείμενη.

Σχόλια όπως «Καμία περίπτωση!!!!! Δουλεύετε μαζί;;;" και «Πλάκα κάνεις; Μικ Τζάγκερ? Δεν μπορείς να σε σταματήσεις!» επικολλήθηκαν στον λογαριαμό της pop star.

Ενώ δεν είναι σαφές εάν οι δυο τους δουλεύουν σε κάτι μαζί, η νέα μουσική από το αστέρι του "Levitating" έχει υπονοηθεί εδώ και λίγο καιρό. Νωρίτερα φέτος, η Dua Lipa δήλωσε στο Vogue Australia:

«Καθώς γράφω το νέο μου άλμπουμ, νιώθω ακόμα πιο απελευθερωμένη με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο», είπε στο ρεπορτάζ. «Και ακόμη περισσότερο με τον έλεγχο από όσο νόμιζα».

«Σίγουρα μεγάλωσα», μοιράστηκε προηγουμένως για τη νέα της μουσική, λέγοντας ότι η δουλειά της έχει ωριμάσει τόσο σε ήχο όσο και σε θέμα. «Είναι σαν να μπαίνω στην εξουσία μου και να μην φοβάμαι να μιλήσω για πράγματα. Είναι να καταλάβω τι θέλω».