ΝΕΑ

Θυμόμαστε 10 ξεκαρδιστικά Χριστουγεννιάτικα επεισόδια από δημοφιλείς σειρές!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Ο φετινός χειμώνας προβλέπεται πολύ σκληρός αλλα όχι απαραίτητα από το κρύο.

Τι καλύτερο, λοιπόν, να ξεχάσουμε τη θέρμανση, ότι μας κάνει πιο ψυχρούς και να περάσουμε τις μέρες των γιορτών με κουβερτούλα, σειρές/ταινίες, ζεστή σοκολάτα και Cinnamon Rolls. Όμως, επειδή είναι Χριστούγεννα πρέπει να δούμε και τα ανάλογα show για να νιώσουμε το γιορτινό κλίμα.

Πιάστε μολύβι, χαρτί και τα ποπ κόρν σας για να διαβάσετε 10 Χριστουγεννιάτικα επεισόδια από δημοφιλείς σειρές.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα επεισόδια από το Netflix.

1) “Friends: Αυτό με το Εορταστικό Αρμαντίλο”

Είναι το 10ο επεισόδιο του 7ου κύκλου. Στο επεισόδιο, ο Ρός μεταμφιέζεται σε Εορταστικό Αρμαντίλο, και με την βοήθεια των φίλων του μαθαίνει στον γιό του Μπέν για το Χάνουκα.

2) “How I Met Your Mother: Η Λίμουζίνα”

Είναι το 11ο επεισόδιο του 1ου κύκλου. Η Παρέα γιορτάζει την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ξέφρενους ρυθμούς μέσα σε μία λιμουζίνα που νοίκιασε ο Τέντ αποκλειστικά για εκείνο το βράδυ. Όσοι έχουν δεί την σειρά ξέρουν, μάλιστα, και γιατί επιλέξαμε αυτό το τραγούδι για αυτό το επεισόδιο.

3) “Modern Family: Τα Χριστούγεννα κινδυνεύουν”

Είναι το 10ο επεισόδιο του 1ου κύκλου. Στο επεισόδιο, ο Φιλ και η Κλερ απειλούν τα ατίθασα παιδιά τους ότι θα ακυρώσουν τα Χριστούγεννα. Ο Μίτσελ και ο Κάμερον πήγαινουν την Λίλι για πρώτη φορά να γνωρίσει τον Άγιο Βασίλη.

modern family

4) “The Office: Το Χριστουγεννιάτικο Πάρτι”

Είναι το 10ο επεισόδιο του 2ου κύκλου. Στο επεισόδιο, έχοντας πάρει ένα γερό Bonus, ο Μάικλ, διοργανώνει ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι στο γραφείο. Ο Τζιμ σχεδιάζει το τέλειο δώρο για την Παμ.

5) “Gilmore Girls: Το δείπνο του Μπρέισμπρίτζ”

Είναι το 10ο επεισόδιο του 2ου κύκλου. Στο επεισόδιο, ενώ η Ρόρι προσπαθεί να συγκρατήσει τον ανταγωνισμό μεταξύ του Ντιν και του Τζές, η Λόρελαϊ προσκαλεί σχεδόν όλο το Σταρς Χάλλου σε μια λεπτομερώς σχεδιασμένη γιορτή.

6) “Seinfeld: Η απεργία”

Είναι το 10ο επεισόδιο του 9ου κύκλου. Στο επεισόδιο, ο Φράνκ επαναφέρει τα «Γιορτούγεννα». Ο Τζόρτζ επινοεί μια φιλανθρωπική οργάνωση. Η 12ετής απεργία του Κρέιμερ τελειώνει. Η Ιλέιν κυνηγάει ένα δωρεάν σάντουιτς.

7) “The Big Bang Theory: Η υπόθεση των ειδών μπάνιου”

Είναι το 11ο επεισόδιο του 2ου κύκλου. Στο επεισόδιο, η αναζήτηση του τέλειου Χριστουγεννιάτικου δώρου για την Πένι γίνεται εμμονή για τον Σέλτον. Όταν ένας κούλ συνάδελφους του βγαίνει με την Πένι, ο Λέοναρτ γίνεται ράκος.

8) “Brooklyn Nine-Nine: Κάπτεν Λετόνια”

Είναι το επεισόδιο 10 στον 4ο κύκλο. Στο επεισόδιο, η ομάδα ανταγωνίζεται την τροχαία σε διαγωνισμό τραγουδιού. Ο Τζέικ και ο Τσάρλς προσπαθούν να βρούν το αγαπημένο παιχνίδι του Νίκολαζ για τα Χριστούγεννα.

9) “Dynasty: Τα καλύτερα στη ζωή και Ελεεινά πράγματα”

Είναι τα επεισόδια 8,9 του 1ου κύκλου. Στο επεισόδιο «Τα καλύτερα στη ζωή», σε κλίμα γιορτινό η Κρίσταλ καταδιώκεται από το παρελθόν της. Οι Κάριγκτον διαφωνούν για τα δώρα των πελατών πτιν την ετήσια φωταγώγηση του δέντρου της πόλης.

Στο επεισόδιο «Ελεεινά Πράγματα», ξεχάσε την ηρεμία και την λάμψη. Τα Χριστούγεννα επιφυλλάσουν στους Κάριγκτον απροσδόκητους καλεσμένους, σοκαριστικά σκάνδαλα και λυσσασμένους καυγάδες δίπλα στο δέντρο.

10) The Simpsons: Simpson’s roasting on an open fire

Το "Simpson’s roasting on an open fire" είναι το πρώτο επεισόδιο της σειράς κινουμένων σχεδίων που προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Fox στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 17 Δεκεμβρίου 1989.

Στο επεισόδιο ο Bart Simpson κάνει ένα τατουάζ παρά την άδεια των γονιών του. Αφού η Marge ξοδεύει όλο τον προϋπολογισμό των διακοπών της οικογένειας για να το αφαιρέσει, ο Homer μαθαίνει ότι το αφεντικό του δεν δίνει στους υπαλλήλους μπόνους Χριστουγέννων και πιάνει δουλειά στο εμπορικό κέντρο ως Άγιος Βασίλης.