ΝΕΑ

Helena Bonham Carter: Στο πλευρό του Johnny Depp!

Μπορεί η Helena Bohnam Carter να μην υπήρξε ποτέ στενή φίλη με τον Johnny Depp, παρότι έχουν συμπρωταγωνιστήσει αρκετές φορές, ωστόσο, εξέφρασε για ακόμη μια φορά την υποστήριξη της.

Η Bohnam Carter βρίσκεται στο πλευρό του ηθοποιού μετά την δικαστική διαμάχη που είχε με την πρώη σύζυγο του, Amber Heard.

Η συγκεκριμένη δίκη άλλαξε τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι υποθέσεις του #MeToo. Ταυτόχρονα, αθώωσε τον Depp, ο οποίος υπέστη μέχρι στιγμής μεγάλη οικονομική και επαγγελματική καταστροφή.

Η Amber Heard δήλωνε συνεχώς κατά την περίοδο της δίκης, ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής, σωματικής, αλλά και λεκτικής κακοποίησης από τον Johnny Depp.

Η Bohnam Carter, από την άλλη πιστεύει πως η Heard εκμεταλλέυτηκε το κίνημα #Metoo για δικό της συμφέρον.

«Νομίζω πως ο Johnny δικαιώθηκε πλήρως», δήλωσε πρόσφατα η Helena Bonham στους «Sunday Times». «Νομίζω πως πλέον είναι καλά. Είναι σε καλό δρόμο» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο κόσμος είχε αποπροσανατολιστεί, καθώς είχε στο μυαλό του μόνο το «κορίτσι της αφίσας». Αυτό είναι το πρόβλημα με αυτά τα πράγματα. Αυτή η τάση να επηρεαζόμαστε από το κορίτσι της αφίσας. Κατέστρεψε τη ζωή ενός ανθρώπου για ένα διάστημα κι εκμεταλλεύτηκε το κίνημα του #metoo προς όφελός της» κατέληξε η Helena Bonham Carter.