ΝΕΑ

Blake Lively: Το σχόλιο που δείχνει ότι είναι τρελά ερωτευμένη με τον Ryan Reynolds

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds έχουν εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του, ο ένας για τον άλλο, ακόμη και με χιουμοριστικό τρόπο.

Πριν από λίγες ημέρες η Blake Lively συγκίνησε το κοινό με την ομιλία της στη διάρκεια τιμητικής εκδήλωσης για τον σύζυγό της Ryan Reynolds στο 36ο American Cinematheque Award.

“Αυτός ο άνδρας έχει προσφέρει τόσο πολλά στη διεθνή ευτυχία του κόσμου με την τέχνη του, την καρδιά του, τη φιλανθρωπία του, το χιούμορ του, την ακεραιότητά του, την απαράμιλλη εργασιακή του ηθική, την ευγένειά του, τα σενάριά του”, είπε η ηθοποιός. “Kαι τώρα είμαι εγώ το σπίτι του, και τα κορίτσια μας είναι το σπίτι του. Δημιουργεί μαγεία στη δουλειά του, αλλά φίλε, ω φίλε, κι αν δημιουργεί μαγεία στην πραγματικά ζωή”, συνέχισε.

Η Lively σχολίασε στη νέα ανάρτηση στο Instagram του Reynolds και αποφάσισε να εκφράσει τον έρωτα της για το σύζυγο και πατέρα των παιδιών της.

Ο Reynolds ανέβασε ένα βίντεο από πρόβες χορού με τον Will Ferrell για την ταινία Spirited, στο οποίο σχόλιασε η ηθοποιός: “Μπορείς να μείνεις έγκυος ενώ είσαι έγκυος;”.