ΝΕΑ

Πέντε τρόποι για να διακοσμήσεις χριστουγεννιάτικα τον κήπο σου!

Άπο τον Νεΐμ Ντερβίσι

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους του χρόνου πλησιάζει. Έρχονται Χριστούγεννα και εμείς σου προτείνουμε πέντε τρόπους για να στολίσεις τον κήπο σου. Είναι άλλωστε μία διακόσμηση που εκτός από εσένα και την οικογένειά σου, θα τη χαίρεται ο κόσμος όλος! Για σκέψου αν όλοι μας φροντίζαμε να στολίσουμε τους κήπους και γενικότερα το εξωτερικό των σπιτιών μας. Θα δινόταν η εντύπωση ενός τεράστιου χριστουγεννιάτικου χωριού! Για αυτό, αν δεν το είχες στα χριστουγεννιάτικα πλάνα σου, πάρε ιδέες, βάλε easy 97.2 για να σε βάλει στο mood και μοίρασε Χριστούγεννα!

Στόλισε ένα δέντρο που βρίσκεται στον κήπο σου!

Τα Χριστούγεννα οι περισσότεροι τα έχουμε συνδέσει με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το στόλισμα του. Μπορείς λοιπόν και εσύ να στολίσεις ένα δέντρο που έχεις στον κήπο σου με λαμπάκια και μερικά στολίδια εύκολα απλά και γρήγορα.

tt

Διακόσμησε την είσοδο του σπιτιού σου

Μια διαφορετική νότα που σίγουρα θα σου φτιάξει και την διάθεση είναι να στολίσεις την είσοδο του σπιτιού σου με μια χριστουγεννιάτικη γιρλάντα και φωτάκια.

ττ

Φουσκωτά Χριστουγεννιάτικα

Μια ακόμη πολύ ωραία ιδέα ειδικά αν έχεις και παιδιά είναι τα φουσκωτά διακοσμητικά όπως είναι ο Άγιος Βασίλης ή ένας χιονάνθρωπος.

ττ

Στόλισε μια παλέτα

Χριστούγεννα είναι και ίσως ήρθε η ώρα να κάνεις και κάτι πιο δημιουργικό με τους αγαπημένους σου. Μπορείς να πάρετε μια παλέτα και να σχεδιάσεις ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και να το στολίσεις και με λαμπάκια . Το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.

ττ

Φτιάξε μια Χριστουγεννιάτικη σύνθεση

Μια ακόμη πολύ όμορφη και έξυπνη λύση είναι να αγοράσεις ένα έλκηθρο και δύο ταράνδους που να λάμπουν το βράδυ.

ττ