ΝΕΑ

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle:Το συγκινητικό μήνυμά τους στον Elton John

Ο Πρίγκιπας Harry γνωρίζει τον Elton John, από όταν μικρός καθώς ο τραγουδιστής ήταν πολύ καλός φίλος της αείμνηστης Πριγκίπισσας Diana. Γι'αυτό και δεν θα μπορούσε να λείπει από το αποχαιρετιστήριο βίντεο προς τον Elton John ενόψει της τελευταίας του συναυλίας στο Dodgers Stadium το βράδυ της Κυριακής.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, τίμησαν τον Elton με το πιο γλυκό μήνυμα: “Γεια Elton” είπε στην αρχή του βίντεο το ζευγάρι. “Απλώς θέλαμε να πούμε συγχαρητήρια! Είμαστε τόσο περήφανοι για εσένα και τόσο ευγνώμονες που μπορέσαμε να σε δούμε στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία σου επίσης”.

Στη συνέχεια ο Πρίγκιπας Harry πρόσθεσε: “Σ’ ευχαριστώ που διασκέδαζες τον κόσμο τόσο πολλές δεκαετίες. Ευχαριστώ που ήσουν ο φίλος που ήσουν για τη μαμά μου. Ευχαριστώ που είσαι ο φίλος μας, ευχαριστώ που είσαι φίλος με τα παιδιά μου, ευχαριστώ που διασκεδάζεις τον κόσμο σε ολόκληρο τον κόσμο. Ακόμη και αν είναι επίσημη η αποχώρησή σου από τη μουσική, αυτή δεν θα είναι η τελευταία σου συναυλία και το ξέρουμε αυτό. Σ’ αγαπάμε και σε συγχαίρουμε για την εκπληκτική καριέρα σου”.