ΝΕΑ

Ozzy Osbourne: 4 υποψηφιότητες Grammy για τον πρώην frontman των Black Sabbath

Από τον Νεΐμ Ντερβίσι

«Είμαι ειλικρινά συγκλονισμένος» « Είναι πολύ ωραίο να με αναγνωρίζουν σε αυτό το σημείο της καριέρας μου». Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Όζι Οσμπορν του πρώην καλλιτέχνη των Black Sabbath, ο οποίος είδε το τελευταίο του άλμπουμ Patient number 9, να του δίνει 4 υποψηφιότητες για Grammy.

Ο Όζι αν και 73χρονών είδε το νέο του άλμπουμ να είναι υποψήφιο για καλύτερο ροκ άλμπουμ της χρονιάς, το τραγούδι ‘Patient Number 9’ να είναι υποψήφιο για το καλύτερο ροκ τραγούδι της χρονιάς αλλά και την καλύτερη ροκ παράσταση. Επίσης το ‘ Degradation rules’ είναι υποψήφιο για την καλύτερή metal παράσταση της χρονιάς.

Αυτές είναι και οι περισσότερες υποψηφιότητες που έχει λάβει ο πρώην καλλιτέχνης των Black Sabbath για έναν μόνο δίσκο. Καθώς έχει κερδίσει τρία Grammy μέχρι σήμερα, ενώ είχε συνολικά οκτώ υποψηφιότητες πριν από την ανακοίνωση αυτής της εβδομάδας.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη ο Όσμπορν δήλωσε « ειλικρινά είμαι συγκλονισμένος. Η δημιουργία αυτού του δίσκου ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για μένα να επιστρέψω στη δουλειά καθώς συνέχιζα να θεραπεύομαι. Είναι πολύ ωραίο να με αναγνωρίζουν σε αυτό το σημείο της καριέρας μου».

Ενώ σημείωσε πως η περίοδος την πανδημίας του έδωσε και τον χώρο και τον χρόνο που ο ίδιος χρειαζόταν για να δουλέψει στον καινούργιο του δίσκο.