ΝΕΑ

Σας δείχνουμε 5 πρωτότυπες ιδέες για να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας!

Από τη Μαρία Θεοδωροπούλου

Ήρθε η ώρα να ανανεώσετε τα ίδια παλιά χριστουγεννιάτικα στολίδια που χρησιμοποιείτε για να στολίζετε το δέντρο σας κάθε χρόνο.Αν νιώθετε ότι το δέντρο σας θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει λίγη ανανέωση αυτές τις γιορτές, εμείς είμαστε εδώ!

Συγκεντρώσαμε μερικές διασκεδαστικές ιδέες χριστουγεννιάτικων δέντρων για να εμπνεύσουμε την κατεύθυνση του δέντρου σας φέτος.

1. Δοκιμάστε ένα Frozen θέμα

Εάν ένα παγωμένο δέντρο είναι λίγο υπερβολικό για εσάς, επιλέξτε παγωμένα στολίδια. Ενσωματώστε παγωμένα κουκουνάρια και χρυσά και λευκά στολίδια με αποτέλεσμα ombre.

κσδμφμδ

2. Δοκιμάστε τις κορδέλες για να δώσετε όγκο, όπου χρειάζεται!

Είναι το δένδρο σας ολίγον αδύνατο ή με κενά που δεν ξέρετε πώς να τα γεμίσετε; Συνδυάστε μια συμπαγή και ριγέ κορδέλα όταν τυλίγετε για να του δώσετε μια πιο γεμάτη εμφάνιση.

tree

3. Φτιάξτε το Ombre

Αυτό το ντεγκραντέ δέντρο ουράνιου τόξου είναι κάθε άλλο παρά μονότονο. Απομακρυνθείτε από τις κλασικές κόκκινες και πράσινες πινελιές και ενσωματώστε ολόκληρο το ουράνιο τόξο. Ξεκινήστε με ροζ και κόκκινο στο κάτω μέρος και τελειώστε με λαμπερά χρυσά στολίδια στην κορυφή κοντά στο αστέρι.

δμψ

4. Διακοσμήστε το με γλυκά

Παραλείψτε τα παραδοσιακά στολίδια και διακοσμήστε το δέντρο σας με μπισκότα, ζαχαρωτά με κορδέλες, τσίχλες και άλλες νόστιμες καραμέλες που οι άνθρωποι μπορούν να φάνε αμέσως από το δέντρο.

tree

5. Αναδείξτε τις οικογενειακές σας φωτογραφίες

Χρησιμοποιήστε το δέντρο σας ως δικαιολογία για να επιδείξετε οικογενειακές φωτογραφίες! Μπορείτε να τα μετατρέψετε σε στιλ Polaroid ή να τα σχεδιάσετε ώστε να μοιάζουν με ετικέτες με εορταστικές χορδές.

ξηγξη