ΝΕΑ

Amber Heard: Φεμινιστικές οργανώσεις στο πλευρό της

Την υποστήριξη τους δίνουν πολλές φεμινιστικές οργανώσεις στην Amber Heard, με ανοιχτή επιστολή, την οποία υπογράφουν περισσότερες από 130 προσωπικότητες και οργανώσεις.

“Ο διασυρμός της κα. Heard και η συνεχιζόμενη διαδικτυακή παρενόχληση της ίδιας και εκείνων που την έχουν υποστηρίξει είναι άνευ προηγουμένου, τόσο σε κλίμακα όσο και σε τοξικότητα», αναφέρει η επιστολή και προσθέτει: “Σε μεγάλο βαθμό αυτή η παρενόχληση τροφοδοτήθηκε από την παραπληροφόρηση, τον μισογυνισμό, την αμφιφοβία και από ένα περιβάλλον στα social media στο οποίο οι καταγγελίες μιας γυναίκας για ενδοοικογενειακή βία και σεξουαλική επίθεση χλευάζονται για λόγους ψυχαγωγίας. Η ίδια παραπληροφόρηση και απόδοση ευθυνών στο θύμα «χρησιμοποιούνται τώρα εναντίον άλλων που έχουν καταγγείλει κακοποίηση“, γράφει η επιστολή.

Η ηθοποιός, κατα την διάρκεια της δικής με τον Johnny Depp αλλα και μετά δέχεται πολλά προσβλητικά μηνύματα και απειλές σχετικά με την υγεία της.

Πολλές οργανώσεις από τότε, έχουν βρεθεί στο πλευρό της ηθοποιού κατηγορόντας τον ηθοποιό και τους θαυμαστές του για συκοφαντική δυσφήμιση και δημόσιο εξευτελισμό.