ΝΕΑ

Βλέπουμε τον μοναδικό Bruce Springsteen να ερμηνεύει τραγούδια από το ολοκαίνουργιο άλμπουμ του!

Ο Bruce Springsteen επιτέλους κυκλοφόρησε το νέο του album ‘Only The Strong Survive’, μία συλλογή από 15 μεγάλα soul τραγούδια που δημιούργησαν το 21ο album της καριέρας του.

ΣΞΚΝΞΚΣ

Ο Springsteen, ο παραγωγός Ron Aniello και ο μηχανικός Rob Lebret που αυτοβαφτίστηκαν ''The NightShift'' λόγω των μη κοινωνικών ωρών εργασίας τους, άρχισαν να δουλεύουν και να ηχογραφούν τη συλλογή από τα cover songs.

Ο Bruce Springsteen δηλώνει για τη δημιουργία του άλμπουμ:

«Είχα περάσει την επαγγελματική μου ζωή με τη φωνή μου στην υπηρεσία των τραγουδιών μου, περιορισμένος από τις διασκευές μου, τις μελωδίες μου, τις συνθέσεις και τις κατασκευές μου», στο . «Η φωνή μου ήταν πάντα δεύτερη, τρίτη ή τέταρτη σε αυτά τα στοιχεία».

Το ‘’Only The Strong Survive’’ είναι μια συλλογή από 15 covers από τα πιο όμορφα τραγούδια του αμερικανικού ποπ ήχου που γράφτηκαν από τραγουδιστές και τραγουδοποιούς που, κατά τη γνώμη του, Springstreen «είναι ακόμα υποτιμημένοι».

Πρόσφατα, ο Springsteen, μας είχε κάνει μία εισαγωγή στο νέο αυτό album με τα singles "Do I Love You (Indeed I Do)," "Nightshift" και "Don't Play That Song" καθώς και με το ολοκαίνουργιο video για το "Turn Back The Hands Of Time"

Δείτε το The Boss να ερμηνέυει τα κομμάτια.

"Turn Back The Hands Of Time"

"Nightshift"

"Don't Play That Song"