ΝΕΑ

David Schwimmer: Οι 5 στιγμές που αγαπήσαμε τον Ross

Χρόνια Πολλά David Schwimmer!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Ο Ross είναι ο χαρακτήρας που λατρεύουμε να μισούμε στα "Φιλαράκια".

Εντάξει δεν τον μισούμε, απλά δεν είναι για όλους ο αγαπημένος. Ο Ross είναι ο φίλος και αδελφός που θα θέλαμε σίγουρα να έχουμε, ακόμη και αν έχει μερικές ιδιοτροπίες.

Ο David Schwimmer ζωντάνεψε τον Ross με ένα τρόπο που κανένας δεν θα μπορούσε να καταφέρει. Το μοναδικό του βλέμμα που ότι και να έχει κάνει τον συγχωρείς, το πάθος που υποδύεται και ο τρόπος που δίνει στον Geller ζωή είναι ο λόγος που τον λατρεύουμε.

Από τα διαζύγια -που έχουμε χάσει το μέτρημα-, στο "We Where On A Break" και το γνωστό σε όλους μας Unagi, μας έχει χαρίσει στιγμές που μας έκαναν να τον λατρέψουμε, ή και όχι.

Ο τρόπος που χειρίστηκε το διάλειμμα που πήρε από την Rachel δεν ήταν ο αγαπημένος μας, ωστόσο, ο τρόπος που χειρίστηκε την εγκυμονούσα Green μας έκανε να τον συγχωρήσουμε.

ross geller

Χωρίς τον Schwimmer, ο Ross θα ήταν ίσως ένα κοινός, ξερόλας φίλος που έχει μανία με τους δεινόσαυρους. Ο David έδωσε πολλά περισσότερα σε αυτόν τον ρόλο.

Βλέπουμε έναν -ναι μεν ξερόλα- άνδρα που ψάχνει τον έρωτα και από την απογοήτευση που πήρε από τον γάμο του, ψάχνει το άλλο του μισό που θα μείνει για πάντα μαζί με αποτέλεσμα να το χάνει στην προσπάθεια.

Βλέπουμε ένα φίλο που προσπαθεί να βοηθήσει τόσο πολύ τους φίλους του και την αδελφή του που καμιά φορά υπερβαίνει τα όρια και τους εξωθεί στα άκρα.

Αυτός είναι, όμως, ο Ross. Και δεν θα ήταν ο ίδιος χωρίς τον David Schwimmer.

Σήμερα, ο David Schwimmer έχει γενέθλια και εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τις 5 αγαπημένες μας στιγμές του Ross.

1) Όταν φιλήθηκε πρώτη φορά με την Rachel!

2) Όταν προσπαθούσε να μάθει στον Ben για το Χάνουκα.

3) Όταν έμαθε για την σχέση της Monica με τον Chandler.

4) Όταν χόρεψε μαζί με την Monica την πρωτοχρονιά!

5) Όταν μάθαμε ότι είχε ετοιμαστεί να πάει την Rachel στον χορό πριν εμφανιστεί ο Chip.