ΝΕΑ

Η Millie Bobby Brown μιλάει για πιθανή μουσική συνεργασία με τη Mariah Carey!

Σύμφωνα με τον Jimmy Fallon, η Millie Bobby Brown μόλις του έδωσε τη «μεγαλύτερη αποκάλυψη στην ιστορία του The Tonight Show» για τη φιλία της με τη Mariah Carey.

Το βράδυ της Πέμπτης, η σταρ του Stranger Things βρέθηκε καλεσμένη στο Tonight Show και αποκάλυψε ότι ηχογράφησε μουσική με την ίδια την Βασίλισσα των Χριστουγέννων. «Είχαμε μια σύνδεση», είπε στον Fallon.

«Ο λόγος είναι επειδή, ξέρετε, μεγάλωσε στο κοινό και έχουμε συνδεθεί σε τόσα πολλά διαφορετικά επίπεδα. Αλλά επίσης, μου αρέσει ο τρόπος που οδηγεί τη ζωή της με τόση δύναμη, και έχει τόσες πολλές γνώσεις και είναι τόσο σοφή. Και ήταν απλά ένας απίστευτος οδηγός για μένα», είπε η Millie.

Αφού αποκάλυψε ότι η Carey τραγουδάει όλη την ώρα ακόμα και όταν τρώνε κινέζικο φαγητό, η Brown δεν παρέλειψε το γεγονός ότι «τραγουδάμε μαζί…όπως στο στούντιο της», με αποτέλεσμα ο Fallon να πέσει σχεδόν από τη θέση του.

"Τι; Περίμενε! Υπάρχει κάτι… Θα μπορούσε κάτι να είναι στα σκαριά;» είπε με την ηθοποιό να απαντάει «Ενδεχομένως! Θέλω να πω, κάνει πάντα κάτι. Είναι η πιο πολυάσχολη γυναίκα όλων των εποχών».

Με πληροφορίες από το Billboard.com