ΝΕΑ

Πάρτε μια μικρή γεύση απο τη συνεργασία των Coldplay με τον Jin των BTS σε video που ανέβασαν

Το βρετανικό συγκρότημα ανέβασε στην επίσημη σελίδα του στο Twitter και αποκάλυψε τη συνεργασία του με το μέλος των BTS Jin στο προσεχές σόλο ντεμπούτο του με το σινγκλ ‘’The Astronaut’’.

Το κλιπ διάρκειας 30 δευτερολέπτων περιλαμβάνει ένα βίντεο του αρχείου ήχου για το νέο τραγούδι, καθώς παίζει ένα απομονωμένο κομμάτι υποστήριξης αυτού που φαίνεται να είναι οι εναρμονίσεις του frontman των Coldplay, Chris Martin. Έρχεται μόλις μια μέρα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του αύριο (28 Οκτωβρίου) στις 13:00

«Όταν είμαι μαζί σου, δεν υπάρχει κανένας άλλος / Παίρνω τον παράδεισο στον εαυτό μου όταν είμαι μαζί σου», ακούγεται να τραγουδά ο Μάρτιν.

Η Big Hit Music ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι το ''The Astronaut'' γράφτηκε από κοινού από τον Jin και τους Coldplay, επιβεβαιώνοντας μια προηγούμενη αναφορά από το MBN. Έτσι, το νέο κομμάτι θα σηματοδοτήσει τη δεύτερη φορά που το αγόρι της K-pop ενώνει τις δυνάμεις του με τους βρετανούς, την τελευταία φορά συνεργάστηκαν στο τραγούδι του 2021 ''My Universe''.

Με πληροφορίες απο το Nme.com