ΝΕΑ

Ο Kanye West προσέλαβε τη δικηγόρο του Johnny Depp για να λύσει τις νέες διαμάχες του!

Την Camille Vasquez φαίνεται πως θέλει στο πλάι του ο Kanye West στις επερχόμενες δίκες που θα ακολουθήσουν. Την δικηγόρο γνωρίσαμε μέσα από τη θυελλώδη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Johnny Depp και την Amber Heard.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Vanity Fair, o ράπερ και σχεδιαστής προσέλαβε τη νομική εταιρεία Brown Rudnick, ώστε να λύσει τα μπλεξίματα που ο ίδιος δημιούργησε, εξαιτίας των τελευταίων δηλώσεών του. Συγκεκριμένα, η Vasquez θα βρίσκεται στην ομάδα που θα ετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή για να διεκδικήσει τα δικαιώματά του με αφορμή τις επαγγελματικές συμφωνίες του που διαλύθηκαν. Ο οίκος Balenciaga σε επίσημη δήλωση ανακοίνωσε πως λύνει την συνεργασία που είχε με τον West, ύστερα από την κίνησή του να λανσάρει τα μπλουζάκια "White Lives Matter" στην εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, αλλά και εξαιτίας των αρνητικών σχολίων στους επικριτές του.

Το κερασάκι στην τούρτα σε όλο αυτό ήταν όταν στο podcast Drink Champs δήλωσε πως ο θάνατος του George Floyd ήταν αποτέλεσμα υπερβολικής δόσης φαιντανύλης και όχι εξαιτίας του ότι ο αστυνομικός Derek Chauvin τον έπνιξε, κρατώντας τον λαιμό του θύματος με το γόνατό του για περίπου 10 λεπτά. Όπως ήταν αναμενόμενο, η οικογένεια του Floyd ανακοίνωσε πως επιθυμεί να κυνηγήσει νομικά τον ράπερ εξαιτίας των όσων είπε, με τη μητέρα του άτυχου νέου, Roxie Washington να σχεδιάζει να μηνύσει τον Ye για 250 εκατομμύρια δολάρια.