ΝΕΑ

H Katy Perry κλείνει τα 38 και εμείς κάνουμε ένα μικρό ταξίδι στη ζωή της

Χρόνια Πολλά Katy Perry!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Θεωρούμενη ως μία από τις μεγαλύτερες καλλιτέχνες του σήμερα, η Katy Perry ξεκίνησε την καριέρα της το 2001 όταν κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ στούντιο με το πραγματικό της όνομα Katy Hudson ενώ ξεκίνησε την καριέρα της τραγουδώντας σε εκκλησίες.

Ενώ είναι γνωστή για την επιτυχημένη μουσική της καριέρα, η Perry έχει υπάρξει ηθοποιός. Για αρχή, είναι η φωνή της διάσημης Στρουμφίτας από το live-action, Στρουμφάκια. Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει στην ταινία Zoolander 2 και σε επεισόδια τηλεοπτικών σειρών όπως το How I Met Your Mother, American Housewife και The Simpsons.

Η Katy Perry έχει μπεί και στο βιβλίο Γκίνες. Ήταν η πρώτη καλλιτέχνης που έφτασε τους 100 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter και είχε επίσης το μεγαλύτερο κέρδος για μια γυναίκα ποπ καλλιτέχνη το 2015. Η τραγουδίστρια έχει το σόου με τις περισσότερες προβολές στο ημίχρονο του Super Bowl και είναι η μόνη τραγουδίστρια που είχε πέντε κομμάτια από το ίδιο άλμπουμ ταυτόχρονα στην κορυφή των charts.

Εκτός από τραγουδίστρια και ηθοποιός, είναι και στιχουργός. Η Perry έχει γράψει μουσική για άλλους καλλιτέχνες όπως η Nicki Minaj, η Ariana Grande, η Kelly Clarkson, η Selena Gomez & the Scene και η Britney Spears. Μάλιστα το πιο γνωστό τραγούδι που έχει γράψει έναι το "Black Widow" της Rita Ora και της Iggy Azalea.

Σήμερα, η Katy Perry κλείνει τα 38 και εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τα 5 αγαπημένα μας τραγούδια που μας θυμίζουν την εφηβεία μας.

1) Hot n' Cold

2) Teenage Dream

3) Roar

4) Dark House feat. Juicy J

5) The One That Got Away