ΝΕΑ

Η Angelina Jolie θα υποδυθεί τη Maria Callas στη νέα του Pablo Larraín!

Ο Χιλιανός σκηνοθέτης Pablo Larraín (Spencer,Jackie), δηλώνει πως στη νέα του ταινία θα συνδυάσει τα δύο πιο βαθιά και προσωπικά του πάθη, τον κινηματογράφο και την όπερα!

Η ταινία, με τίτλο Maria, θα αφηγείται την πολυτάραχη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας στον κόσμο κατά τις τελευταίες της μέρες στο Παρίσι της δεκαετίας του 1970.

Μιλώντας για τον ρόλο, η Angelina Jolie είπε: «Παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη για τη ζωή και την κληρονομιά της Μαρίας. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στην πρόκληση. Ο Pablo Larrain είναι ένας σκηνοθέτης που θαύμαζα εδώ και καιρό. Το να σου δοθεί η ευκαιρία να πεις περισσότερα για την ιστορία της Μαρίας μαζί του, και με ένα σενάριο του Steven Knight, είναι ένα όνειρο».

Το σενάριο για την πολυαναμενόμενη ταινία προέρχεται από τον δημιουργό του**“Peaky Blinders”, Steven Knight ο οποίος έγραψε το σενάριο για το ψυχολογικό δράμα,“Spencer”**. Η συνεργασία Knight-Larraín οδήγησε πέρυσι την Kristen Stewart στην πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ. Όπως όλα δείχνουν το “Maria” έχει τα κατάλληλα συστατικά για την συνταγή της επιτυχίας.

Με πληροφορίες απο το Nme.com