ΝΕΑ

Ο Snoop Dogg όπως δεν τον ξέρεις!

Χρόνια Πολλά Snoop Dogg

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Ο Snoop Dogg έχει γίνει ένας από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες στην Αμερική και παγκοσμίως, ειδικά στη βιομηχανία του hip-hop. Ωστόσο, όντας στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας για περισσότερες από δύο δεκαετίες, είναι πιθανό να υπάρχουν πολλά πράγματα που οι θαυμαστές δεν γνωρίζουν για αυτόν τον θρύλο.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Όταν ακούτε το όνομα "Snoop Dogg", γνωρίζετε ποιος είναι. Πώς, όμως, ακριβώς κατέληξε σε αυτό το όνομα;

Λοιπόν, οι γονείς του του είχαν δώσει το παρατσούκλι «Σνούπι» όταν ήταν μικρός επειδή νόμιζαν ότι έμοιαζε με τον Σνούπι, έναν χαρακτήρα στο κόμικ Peanuts. Με τον καιρό, το όνομα εξελίχθηκε σε Snoop Dogg και εν τέλη έγινε η παγκόσμια ταυτότητά του.

snoop dogg

Ο Calvin Cordozar Broadus Jr. πριν γίνει ο Snoop που όλοι ξέρουμε, ήταν ένα ήσυχο παιδί που έκανε τα πρώτα του βήματα στην εκκλησία.

Ναι, το διάβασες σωστά. Αυτό είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα γεγονότα της ζωής του Snoop Dogg. Όντας ένας δημοφιλής ράπερ και τραγουδιστής της ρέγκε, είναι απίθανο που ήταν κάποτε παθιασμένος με το να παίζει πιάνο στην εκκλησία.

Ο Snoop τραγουδούσε και έπαιζε πιάνο στην εκκλησία Golgotha Trinity Baptist Church σε νεαρή ηλικία, καθώς η μητέρα του είναι πιστή χριστιανή.

Η αγάπη, ωστόσο, με τη ραπ ξεκίνησε στο Λύκειο του Long Beach Polytechnic.

Σήμερα, ο Snoop Dogg, κλείνει τα 51 και εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τα 5 κορυφαία του τραγούδια που σίγουρα δεν θα ταίραζαν σε εκκλησία.

1) Deep Cover feat. Dr. Dre

2) Who Am I (What’s My Name)?

3) Drop It Like It’s Hot feat. Pharrell

4) Nuthin’ But A G Thang feat. Dr. Dre

5) Gin and Juice