ΝΕΑ

Η συναυλία «Big Steppers» του Kendrick Lamar θα μεταδοθεί ζωντανά στο Παρίσι από την Amazon Music!

Το sold-out σόου του Kendrick Lamar στο Accor Arena στο Παρίσι το Σάββατο θα μεταδοθεί ζωντανά αποκλειστικά μέσω του Amazon Music και του Prime Video, όπως ανακοινώθηκε σήμερα. Η εκδήλωση θα σηματοδοτήσει την επέτειο των 10 χρόνων από την κυκλοφορία του «Good Kid, m.A.A.d City».

Η μετάδοση θα γίνει ζωντανά στις 22 Οκτωβρίου, όπου οι θαυμαστές θα μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν αποκλειστικά στο Prime Video σε περισσότερες από 240 χώρες και περιοχές παγκοσμίως, στο κανάλι Amazon Music στο Twitch και στην εφαρμογή Amazon Music. Η συναυλία του Lamar θα είναι διαθέσιμη για προβολή στο Prime Video μετά την εκδήλωση ζωντανής ροής.

kendrick lamar

«Ως παιδί από τη δυτική πλευρά του Compton, ακούγοντας το «Good Kid, m.A.A.d City» για πρώτη φορά και βλέποντας το ταξίδι του Kendrick από τον ήρωα της γειτονιάς στον παγκόσμιο σούπερ σταρ, άναψε μια φωτιά για την οποία είμαι για πάντα ευγνώμων. Μου έδειξε ότι από πού κι αν ξεκινήσετε στη ζωή, η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση θα σας φέρουν εκεί που ελπίζετε και ονειρεύεστε να είστε», δήλωσε ο Tim Hinshaw, επικεφαλής του R&B και του hip-hop της Amazon Music. «Τώρα, 10 χρόνια μετά, είναι σχεδόν ποιητικό ότι δύο παιδιά από την ίδια πόλη με παρόμοια, αλλά διαφορετικά όνειρα έχουν προσγειωθεί στο Παρίσι για να γιορτάσουν όχι μόνο αυτόν τον δίσκο αλλά το τελευταίο επαναστατικό άλμπουμ του Kendrick, «Mr. Morale & the Big Steppers.» Είναι τιμή μας να χορηγούμε αυτήν την περιοδεία και να μεταφέρουμε αυτό το σόου στους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.»

Με πληροφορίες από το Variety.com