ΝΕΑ

Εσύ με ποιο τραγούδι αγάπησες τον Usher;

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Πολλοί ξέρουν τον Usher για το στυλ του, τη μουσική του, ακόμα και για το γεγονός ότι βοήθησε τον Justin Bieber να γίνει γνωστός.

Ωστόσο, ο Usher άρχισε να τραγουδά στην εκκλησιαστική του χορωδία όταν ήταν έξι ετών. Δύο χρόνια αφότου μετακόμισε με τη μητέρα και τον αδερφό του στην Ατλάντα, ο Usher εμφανίστηκε στο επιτυχημένο σόου Star Search και σύντομα υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με τη LaFace Records. Κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ**, "Comfessions"** το 1994, σε ηλικία 15 ετών. Ο Usher έγινε σύντομα γνωστός το ευρύ φάσμα φωνητικών, το κομψό στυλ, τις σέξι χορευτικές κινήσεις και τις αισθησιακές μπαλάντες του.

Τα τραγούδια του Usher φτάνουν επανειλημμένα στο Νο. 1 των charts, αποφέροντάς του πολλά βραβεία Grammy και People's Choice, μεταξύ άλλων διακρίσεων.

Για περισσότερα από 15 χρόνια, ο Usher είναι στην κορυφή κατακτώντας στη μουσική βιομηχανία. Έχει κινηθεί σε πολλά διαφορετικά μουσικά είδη, όπως R&B, blues και pop.

Το δεύτερο άλμπουμ του**, "My Way"**, που κυκλοφόρησε το 1997, εκτόξευσε τον νεαρό καλλιτέχνη στη φήμη, πουλώντας περισσότερα από 7 εκατομμύρια αντίτυπα .

Σήμερα, ο Usher κλείνει τα 44 - ακόμη και αν δεν του φαίνεται- και εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τα 5 κορυφαία τραγούδια του.

1) You Got It Bad

2) Burn

3) Love In This Club

4) My Way

5) Yeah!