ΝΕΑ

Οι Coldplay ανέβαλαν 8 συναυλίες στη Βραζιλία λόγω της σοβαρής λοίμωξης των πνευμόνων του Chris Martin

Οι Coldplay αναγκάστηκαν να αναβάλουν 8 συναυλίες στη Βραζιλία λόγω μιας «σοβαρής πνευμονικής λοίμωξης» που επηρεάζει τον τραγουδιστή Chris Martin. Σε μια ανάρτηση στο Instagram την Τρίτη το συγκρότημα έγραψε: «Με βαθιά λύπη μας, αναγκαστήκαμε να αναβάλουμε τις επερχόμενες εμφανίσεις μας στο Ρίο ντε Τζανέιρο και στο Σάο Πάολο μέχρι τις αρχές του 2023. Λόγω σοβαρής λοίμωξης στους πνεύμονες, ο Chris τέθηκε υπό αυστηρές εντολές γιατρού για ανάπαυση για τις επόμενες τρεις εβδομάδες».

«Εργαζόμαστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να κλειδώσουμε τις νέες ημερομηνίες και θα επιστρέψουμε με περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες», πρόσθεσε το συγκρότημα στην ανάρτησή του. «Σε όλους στη Βραζιλία που ανυπομονούσαν για αυτές τις συναυλίες, λυπούμαστε πολύ για οποιαδήποτε απογοήτευση και ταλαιπωρία και είμαστε τόσο ευγνώμονες για την κατανόησή σας αυτή τη δύσκολη στιγμή όπου πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα στην υγεία του Chris».

Το συγκρότημα ζήτησε από τους θαυμαστές να κρατήσουν τα εισιτήριά τους για τις επαναπρογραμματισμένες ημερομηνίες, τις οποίες σχεδιάζουν να ανακοινώσουν σύντομα. «Είμαστε αισιόδοξοι ότι ο Chris θα επιστρέψει υγιείς μετά το προβλεπόμενο ιατρικό διάλειμμα και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την περιοδεία το συντομότερο δυνατό», είπαν. «Σε όλους όσους επηρεάστηκαν, παρακαλούμε δεχθείτε την ειλικρινή μας συγγνώμη και σας ευχαριστούμε όπως πάντα για την αγάπη και την υποστήριξή σας».

Με πληροφορίες από το Billboard.com