ΝΕΑ

Παραγωγός του James Bond θυμάται τη συνάντηση με την Amy Winehouse και μιλάει για το πιθανό τραγούδι τίτλων!

Σε μια συνέντευξη στο Entertainment Weekly, που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή, η μακροχρόνια παραγωγός, Barbara Broccoli συζήτησε το νέο ντοκιμαντέρ του Amazon Prime, The Sound of 007, ο οποίο εξερευνά τη δημιουργία των τραγουδιών του James Bond όλα αυτά τα χρόνια ενώ έριξε φως στο θέμα της Amy Winehouse που το κομμάτι δεν δημοσιέυτηκε επίσημα ποτέ.

Η Broccoli θυμήθηκε τη συνάντησή της με τη Winehouse για να δημιουργήσει ένα κομμάτι για το Quantum of Solace του 2008, αλλά λόγω της συναισθηματικής κατάστασης της τραγουδίστριας εκείνη την εποχή, είπε η παραγωγός, η γραφή ενός θεματικού τραγουδιού για την ταινία δεν λειτούργησε.

«Λοιπόν, αυτή ήταν μια πολύ στενάχωρη συνάντηση. Δεν ήταν στα καλύτερά της και η καρδιά μου ήταν πραγματικά κοντά της», είπε η παραγωγός στο EW. «Ήταν πολύ εύθραυστη συναισθηματικά και, ξέρετε, καταλάβατε πώς μπορούσε να δημιουργήσει τόσο συγκινητικό υλικό, γιατί έχει μεγάλο βάθος συναισθημάτων και ήταν πολύ τραγικό. Τι απίστευτο ταλέντο, τι απίστευτη φωνή, τι απίστευτος άνθρωπος ήταν όμως πολύ λυπηρό».

Το 2008, τη χρονιά που κυκλοφόρησε το Quantum of Solace, η Winehouse κέρδισε πέντε βραβεία Grammy για τη δουλειά της στο δεύτερο άλμπουμ Back to Black, συμπεριλαμβανομένου του καλύτερου νέου καλλιτέχνη και του τραγουδιού και του δίσκου της χρονιάς για το "Rehab".

Η τραγουδίστρια, έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2011 από υπερβολική δόση αλκοόλ σε ηλικία 27 ετών.

Με πληροφορίες από το Billboard.com