ΝΕΑ

Η Avril Lavigne μιλάει για το πώς αλλάζει το στυλ της με βάση τα άλμπουμ της

Η Avril Lavigne είναι η επιτομή του τι είναι cool από τότε που ανέβηκε πρώτη φορά στη σκηνή μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της, "Let Go", φορώντας φαρδιά cargo παντελόνια και ανδρική γραβάτα.

«Είναι κάπως διασκεδαστικό, γιατί σκέφτομαι πώς κάθε άλμπουμ είχε φυσικά τη δική του εμφάνιση και αίσθηση», λέει στο Billboard η τραγουδίστρια για την ολοένα εξελισσόμενη αίσθηση του στυλ της. Από πιο «αγορίστικο» look στο "Let Go", στο πιο "goth" για το Under My Skin του 2004 ενώ πειραματίστηκε με "ροζ" και "καρό φούστες" για το The Best Damn Thing του 2007. Το τελευταίο της άλμπουμ, το 2022's Love Sux, λέει ότι είναι "λίγο από όλα τα στυλ μου όλα αυτά τα χρόνια", αναμεμειγμένα με έναν καθοριστικό συνδυασμό χρωμάτων πορτοκαλί και μαύρο.

«Είναι ένα μεγάλο μέρος της μουσικής μου», εξηγεί.

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο επαναλαμβάνεται η ιστορία της μόδας και πώς τα στυλ των αρχών της δεκαετίας του 2000 είναι πλέον δημοφιλή, η Lavigne λέει ότι το λατρεύει. «Είναι και πιο σέξι τώρα», λέει. «Τα πάντα ήταν τόσο φαρδιά και χαμηλά, και τώρα, οι νέες εκδόσεις είναι ψηλόμεσες με crop top. Στο δεύτερο άλμπουμ μου φορούσα πολλούς κορσέδες και τώρα οι κορσέδες επέστρεψαν!».

«Μπορείς να πεις πόσο καιρό το κάνω αυτό;» αστειεύεται.

Με πληροφορίες από το Billboard.com