ΝΕΑ

Αυτός είναι ο λόγος που οι Paramore χωρίστηκαν!

Οι Paramore κυκλοφορούν επιτέλους νέα μουσική μετά από ένα διάλειμμα πέντε ετών και όπως υποδηλώνει ο τίτλος του επερχόμενου 6ου στούντιο άλμπουμ τους "This Is Why", είναι πλέον έτοιμοι να εξηγήσουν τον λόγο που χωρίστηκαν.

Γι' αυτό, μεταξύ άλλων, τα μέλη του συγκροτήματος Hayley Williams, Taylor York και Zac Farro μίλησαν για τους πραγματικούς λόγους πίσω από το "διάλειμμα" τους σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον The Guardian που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το συγκρότημα, το διάλειμμα που λήφθηκε μετά την κυκλοφορία του δίσκου τους το 2017 After Laughter ξεκίνησε από το θάνατο ενός από τους οικογενειακούς φίλους του York, που συνέβη ενώ οι Paramore γύριζαν ένα μουσικό βίντεο. «Καταλάβαμε ότι τίποτα δεν αξίζει να ρισκάρουμε την υγεία μας».

«Ήθελα να εξερευνήσω μερικά βαθύτερα μέρη του εαυτού μου και να καταλάβω γιατί το κάνουμε αυτό, πώς συνέβη», είπε ο York.

«Είμαι πολύ εσωστρεφής άνθρωπος και έχω ένα πάθος και μια καριέρα που έρχεται σε αντίθεση με αυτό», συνέχισε. «Όταν επέστρεψα [στους Paramore], μπόρεσα να πω με σιγουριά, «Ας το κάνουμε».

Με πληροφορίες από το Billboard.com