ΝΕΑ

Η Hailey Bieber μιλάει για τις φήμες ότι «έκλεψε» τον Justin Bieber από τη Selena Gomez!

Το να είσαι παντρεμένος με έναν από τους πιο διάσημους άντρες στον κόσμο πρέπει να είναι πρόκληση, αλλά τι γίνεται όταν αυτός ο άντρας είχε μια πολύ δημόσια σχέση με μια από τις πιο αγαπητές γυναίκες;

Αυτή είναι η πραγματικότητα που αντιμετωπίζει η Hailey Bieber ως σύζυγος του Justin Bieber και τώρα, το μοντέλο ανοίγεται πρώτη φορά για φήμες που την θέλουν να έκλεψε τον σύζυγό της από την πρώην του, Selena Gomez.

Σε ένα teaser βίντεο της Δευτέρας για το επερχόμενο επεισόδιο του podcast της Alex Cooper, “Call Her Daddy”, η Hailey είπε ότι πιστεύει ότι η ιστορία έχει περισσότερα να πεί από όσα πιστεύουν πολλοί άνθρωποι. «Είναι τόσο τρελό, κυριολεκτικά δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτό», είπε στην Cooper, η οποία στη συνέχεια ρώτησε αν υπήρξε ποτέ «απιστία» από πλευρά του Bieber προς στην Gomez με την ίδια.

«Οι άνθρωποι πρόκειται να γνωρίσουν την αλήθεια, γιατί υπάρχει μια αλήθεια», απάντησε η Hailey.

Την Τετάρτη, ο κόσμος θα ακούσει την πλευρά της ιστορίας της Hailey όταν βγει το επεισόδιο του “Call Her Daddy”.

Το podcast έρχεται μόνο 2 μήνες πριν την κυκλοφορία του νέου ντοκιμαντέρ της Gomez, το οποίο όπως φαίνεται θα περιλαμβάνει στοιχεία από την σχέση της με τον τραγουδιστή, με τους fans να λένε πως η Hailey προσπάθησε να προλάβει τα χειρότερα.

Με πληροφορίες από το Billboard.com