ΝΕΑ

Η Drew Barrymore λέει ότι ο γάμος της Britney Spears ήταν σαν παραμύθι!

Η Drew Barrymore δεν γνωρίζει την Britney Spears για πολύ καιρό, αλλά δεν μπορούσε να μη πει τα καλύτερα λόγια για την τραγουδίστρια στο The Tonight Show και τον Jimmy Fallon.

Ο Fallon ενώ κρατούσε την εμβληματική, πλέον, φωτογραφία από τον γάμο της Britney, όπου η Spears φωτογραφίζεται με την Paris Hilton, τη Madonna, τη Selena Gomez, την Barrymore και την Donatella Versace. Η Barrymore εξήγησε ότι στην πραγματικότητα γνωρίζει την Spears μόνο για ενάμιση χρόνο, όταν άρχισαν να έχουν κάποιες «μυστικές συνομιλίες».

«Ήταν πολύ ειλικρινές», είπε για τον δεσμό τους. «Έχουμε περάσει και οι δύο πολλά πράγματα», εξήγησε για την κοινή τους εμπειρία ότι μεγάλωσαν στο προσκύνιο. «Όλα τα πράγματα που έχουμε περάσει και οι δύο είναι κάτι που ένιωσα συνδεδεμένη μαζί της».

Η Barrymore εξήγησε ότι ο γάμος της τραγουδίστριας με τον Sam Ashgari ήταν παραμυθένιος και χωρίς τον τύπο ήταν ακρίβως όπως το ήθελε η Spears. Όπως είπε, το ζευγάρι είχε μια ιδιαίτερη σύνδεση, έγιναν φίλοι και τελικά έφτασε η πρόταση γάμου.

Με πληροφορίες από το Billboard.com