ΝΕΑ

Ο Ray J αποκαλύπτει ότι η Kris Jenner ανάγκασε εκείνον και την Kim Kardashian να γυρίσουν τη δεύτερη ερωτική ταινία!

Βόμβα στο Los Angeles!

Ο Ray J ισχυρίζεται ότι η Kris Jenner παρακολούθησε πολλές διαφορετικές εκδοχές της ερωτικής ταινίας του 2007 με την Kim Kardashian, ώστε να μπορεί να επιλέξει αυτή στην οποία η κόρη της έδειχνε καλύτερα.

Η Ray J, μίλησε ξανά για τη ταινία αφότου η Jenner είπε ότι δεν βοήθησε να κυκλοφορήσει η κασέτα ενώ καθόταν για ένα τεστ ανιχνευτή ψεύδους στο "The Late Late Show with James Corden".

Σε ένα βίντεο στο Instagram διάρκειας 44 λεπτών, ο Ray J είπε ξανά ότι αυτός, η Jenner και η Kardashian συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν την κασέτα που ώθησε την Kardashian και την οικογένειά της στη δημοσιότητα, δείχνοντας ένα υποτιθέμενο συμβόλαιο που είπε ότι χρησιμοποιήθηκε για τη διαπραγμάτευση της συμφωνίας. Ένα έγγραφο που έδειξε εντόπισε τρία "παραδοτέα" με τίτλο "ταινία 1: εισαγωγή του Cabo", "ταινία 2: σεξ του Κάμπο" και "ταινία 3: σεξ της Σάντα Μπάρμπαρα".

Σε ένα προηγούμενο βίντεο διάρκειας 28 λεπτών στο Instagram, ο Ray J ισχυρίστηκε ότι η Jenner είχε ζητήσει από αυτόν και την Kardashian να ηχογραφήσουν την κασέτα "Santa Barbara".

"Παρακολουθούσε τη μαμά και είπε, "Θα πάμε με την πρώτη γιατί η πρώτη είναι καλύτερη. Δίνει στην κόρη μου μια καλύτερη εμφάνιση από τη δεύτερη που σας έβαλα να κάνετε.", ισχυρίζεται ο Ray J ότι του είπε η Jenner.

Εκπρόσωπος της Kardashian και της Jenner δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα του Insider για σχόλιο.

Η Kardashian και η Jenner υποστήριξαν και στο παρελθόν ότι δεν βοήθησαν την κυκλοφορία της κασέτας και είχαν κοροϊδέψει την ιδέα στο παρελθόν.

Με πληροφορίες από το Insider.com