ΝΕΑ

Ο Ricky Martin αντιμετωπίζει νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση

Καταγγελία για σεξουαλική επίθεση έχει κατατεθεί κατά του Ricky Martin, ο οποίος πρόσφατα μήνυσε τον ανιψιό του για ψευδείς ισχυρισμούς για σεξουαλική κακοποίηση.

Η καταγγελία υποβλήθηκε την Παρασκευή σε αστυνομικό τμήμα στην πρωτεύουσα του Σαν Χουάν, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Έντουαρντ Ραμίρες στο Associated Press το Σάββατο. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνουν το ποιος υπέβαλε την καταγγελία και τις λεπτομέρειες των ισχυρισμών δεν είναι δημόσιες, δεδομένης της φύσης της καταγγελίας.

Ένα άτομο που δεν ήταν εξουσιοδοτημένο να μιλήσει για την υπόθεση επιβεβαίωσε ότι ο ανιψιός του Martin, Dennis Yadiel Sánchez Martin, υπέβαλε την καταγγελία. Το άτομο είπε ότι η καταγγελία δεν προκαλεί αυτόματα σύλληψη επειδή το υποτιθέμενο περιστατικό δεν είναι πρόσφατο, προσθέτοντας ότι η αστυνομία θα ερευνήσει και θα καθορίσει εάν δικαιολογούνται κατηγορίες.

Ο Sánchez ζήτησε προηγουμένως περιοριστικό μέτρα εναντίον του Martin τον Ιούλιο, αλλά ένας δικαστής αργότερα αρχειοθέτησε την υπόθεση αφού ο Sánchez παραδέχτηκε ενόρκως ότι ποτέ δεν είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση από τον τραγουδιστή.

Η Flavia Fernández, εκπρόσωπος του Martin, είπε στο AP ότι η νομική ομάδα του αξιολογεί την κατάσταση και δεν κάνει δημόσια σχόλια προς το παρόν.

Την Πέμπτη, οι δικηγόροι του καλλιτέχνη κατέθεσαν μήνυση κατά του ανιψιού του, τον οποίο περιέγραψαν ως «προβληματικό». Τον κατηγόρησαν για εκβιασμό, κακόβουλη δίωξη, κατάχρηση νόμου και αποζημίωση.

Είπαν ότι οι ισχυρισμοί του Sánchez στοίχισαν στον Martin ακυρωμένες συμβάσεις και έργα αξίας τουλάχιστον 10 εκατομμυρίων δολαρίων, συν άλλα 20 εκατομμύρια δολάρια σε ζημιά στη φήμη του.

Η μήνυση αναφέρει ότι ο Sánchez θα έστελνε έως και 10 μηνύματα την ημέρα στον Martin, η πλειονότητα των «ανούσιων διαβημάτων χωρίς ιδιαίτερο σκοπό». Τον κατηγορεί επίσης ότι δημοσίευσε τον ιδιωτικό αριθμό του Martin, αναγκάζοντάς τον να τον αλλάξει.

Επιπλέον, η μήνυση ανέφερε ότι ο Sánchez ισχυρίστηκε ψευδώς ότι είχε μια ρομαντική σχέση με τον Martin για επτά μήνες και ότι ο τραγουδιστής δεν ήθελε να τελειώσει και τηλεφωνούσε στον Sánchez συχνά.

Οι δικηγόροι σημείωσαν επίσης ότι ένας δικαστής εξέδωσε προηγουμένως στον Sánchez δύο εντολές περιορισμού σε μια άσχετη υπόθεση καταδίωξης.

Με πληροφορίες από το Billboard.com