ΝΕΑ

Επανενώθηκαν ο Πρίγκιπας William και ο Harry λόγω του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ Β'

Ο πρίγκιπας William και η Κate Middleton ζήτησαν από τον Πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle να τους ακολουθήσουν καθώς θα συναντούσαν το κοινό και θα έβλεπαν τα αφιερώματα στην αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ έξω από το Κάστρο του Ουίνδσορ το Σάββατο.

Τα πλήθη έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ το Σάββατο εξεπλάγησαν όταν είδαν τον Πρίγκιπα William και την Kate Middleton να συνοδεύονται από τον Πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle στην περιήγηση των αφιερωμάτων τους.

prince william

Και τα δύο ζευγάρια αφιέρωσαν χρόνο για να δουν τα αφιερώματα και να μιλήσουν με τους θρηνούντες που πλαισίωσαν την είσοδο του κάστρου.

Και οι τέσσερις ήταν ντυμένοι στα μαύρα καθώς σταματούσαν και μίλησαν με παιδιά και ανθρώπους όλων των ηλικιών που αποτελούσαν το τεράστιο πλήθος.

prince harry

Ο πρίγκιπας William σκέφτηκε ότι η βόλτα για να χαιρετήσει τα πλήθη «ήταν μια σημαντική επίδειξη ενότητας σε μια απίστευτα δύσκολη στιγμή για την οικογένεια», είπε μια βασιλική πηγή στο PEOPLE.

Πλήθος κόσμου συρρέει στο κάστρο από τότε που ανακοινώθηκε η είδηση ​​του θανάτου της βασίλισσας την Πέμπτη, αφήνοντας λουλούδια, σημαίες και αναμνήσεις.

Με πληροφορίες από το People.com