ΝΕΑ

Η Kelly Clarkson γιορτάζει την 20η επέτειο της νίκης της στο «American Idol»

Η Kelly Clarkson γιόρτασε μια επέτειο-ορόσημο το Σαββατοκύριακο, όταν γιόρτασε την 20ή επέτειο από τη νίκη της στο American Idol. Η παρουσιάστρια talk show και ποπ σταρ μοιράστηκε την ευγνωμοσύνη της με όσους τη βοήθησαν να φτάσει εκεί που είναι σε μια ανάρτηση στο Instagram την Κυριακή, ενώ αναπολούσε τη νίκη της στη πρώτη σεζόν.

"Πριν από 20 χρόνια, σήμερα κέρδισα το American Idol και άλλαξε για πάντα την πορεία της ζωής μου", είπε η Clarkson. «Αυτή η στιγμή ήταν η πόρτα που άνοιξε τόσο μεγάλη πρόσβαση και ευκαιρίες και δημιουργικές συνεργασίες που θα είμαι ευγνώμων για πάντα».

Η Clarkson συνέχισε, «Η οικογένεια και οι φιλίες που έχω δημιουργήσει αυτά τα 20 χρόνια στη μουσική και την τηλεόραση είναι ανεκτίμητες για μένα. Κάνουμε τόσα πολλά ταξίδια και ενώ είμαι περήφανη και αισθάνομαι άφθονα ευλογημένη για τις επιτυχίες και τις αποτυχίες από τις οποίες έχω μάθει, είμαι πολύ περήφανη και ευγνώμων για αυτούς τους φίλους που έγιναν οικογένεια και για την αγκαλιά τους που κράτησαν εμένα όταν το χρειαζόμουν και τις καρδιές τους που με άκουγαν όταν ένιωθα χαμένη. Χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ που είμαι. Μάλλον δεν θα ήμουν καθόλου εδώ».

«Ευχαριστώ πολύ κάθε άτομο που ψήφισε πριν από 20 χρόνια!» αυτή έγραψε. "Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ελπίζω όλοι σας να έχετε ανθρώπους στη ζωή σας που σας γεμίζουν με γέλιο, ελπίδα και ευτυχία, και αν δεν νιώθετε ότι το έχετε αυτό, τότε συνεχίστε να ψάχνετε γιατί σας υπόσχομαι ότι σας ψάχνουν επίσης».

Με πληροφορίες από το Billboard.com