ΝΕΑ

Ο Justin Bieber αναβάλλει ξανά την παγκόσμια περιοδεία "Justice"!

Ο Justin Bieber ανακοίνωσε ότι αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία του Justice World. Σε ένα Instagram Stories που μοιράστηκε την Τρίτη, ο ποπ σταρ αποκάλυψε ότι δίνει προτεραιότητα στην υγεία του και κάνει παύση στην περιοδεία του για άλλη μια φορά.

«Νωρίτερα φέτος, μίλησα δημόσια με τη μάχη μου με το σύνδρομο Ramsay-Hunt, όπου το πρόσωπό μου ήταν μερικώς παράλυτο. Ως αποτέλεσμα αυτής της ασθένειας, δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω το βορειοαμερικανικό σκέλος του Justice Tour». Ο σταρ συνέχισε εξηγώντας ότι αφού αφιέρωσε λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί και να συμβουλευτεί την οικογένειά του και τους γιατρούς, προχώρησε στο ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας του.

«Μετά την αποχώρησή μου από τη σκηνή, με κυρίευσε η εξάντληση και συνειδητοποίησα ότι πρέπει να δώσω προτεραιότητα στην υγεία μου αυτή τη στιγμή», εξήγησε για το πώς ένιωσε αφού ολοκλήρωσε το σετ του Rock in Rio το Σαββατοκύριακο. «Λοιπόν, θα κάνω ένα διάλειμμα από τις περιοδείες προς το παρόν. Θα είμαι καλά, αλλά χρειάζομαι χρόνο για να ξεκουραστώ και να γίνω καλύτερα».

«Ήμουν τόσο περήφανος που έφεραν αυτή την παράσταση και το μήνυμά μας στον κόσμο», κατέληξε. «Σας ευχαριστώ για τις προσευχές και την υποστήριξή σας σε όλο αυτό! Σας αγαπώ όλους με πάθος!»

Με πληροφορίες από το Billboard.com