ΝΕΑ

Ο The Weeknd σταμάτησε την συναυλία στο Los Angeles επειδή έχασε την φωνή του!

Μόνο ένα τραγούδι πρόλαβε να τραγουδήσει ο The Weeknd στο SoFi Stadium του Λος Άντζελες το βράδυ του Σαββάτου, μέχρι που έχασε τη φωνή του και σταμάτησε τη συναυλία.

Ο The Weeknd ήταν στη μέση του «Can’t Feel My Face» όταν έχασε τη φωνή του, σταμάτησε και μετά βγήκε στη σκηνή για να πει στο πλήθος: «Δεν μπορώ να σας δώσω τη συναυλία που θέλω να σας δώσω. Θα βεβαιωθώ ότι όλοι είναι καλά, θα λάβουν τα χρήματά σας πίσω και θα κάνω μια συναυλία σύντομα για εσάς, αλλά ήθελα να βγω και να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη και όχι μέσω Instagram. Ήθελα να ξέρετε ότι δεν μπορώ να σας δώσω αυτό που θέλω να σας δώσω. ΖΗΤΩ συγγνωμη. Λυπάμαι πολύ."

Ο εμφανώς αναστατωμένος σταρ στάθηκε στη σκηνή και είπε στο κοινό: «Ξέρετε πόσο με σκοτώνει αυτό. Σ'αγαπώ. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ."

Λίγο μετά την αποχώρησή του από τη σκηνή, ακολούθησε μια ανάρτηση στο Twitter, γράφοντας: «Η φωνή μου έσβησε στο πρώτο τραγούδι και είμαι συντετριμμένος. Το ένιωσα να φεύγει και η καρδιά μου έπεσε». Στη συνέχεια υποσχέθηκε ξανά να επιστρέψει με νέα ημερομηνία.

Με πληροφορίες από το Billboard.com