Από τις Destiny's Child στην δική της αυτοκρατορία!

Χρόνια Πολλά Beyonce!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Μπορεί να ξεκίνησε ως μέλος των Destiny's Child, ωστόσο, η Beyonce κατάφερε να ξεχωρίσει και να χτίσει την δική της αυτοκρατορία.

Η καριέρα της ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 7 ετών. Κέρδισε ένα τοπικό σόου ταλέντων στο Χιούστον του Τέξας, τραγουδώντας το "Imagine" του John Lennon. Η επιτυχία της την οδήγησε να κερδίζει 35 μουσικούς διαγωνισμούς στη σειρά την ίδια χρονική περίοδο.

Στην ηλικία των 9 ετών, μαζί με τις παιδικές της φίλες, Kelly Rowland, LaTavia Roberson, LeToya Luckett και τις αδερφές Nina και Nikki Taylor, η Beyonce δημιούργησε το γκρουπ, Girls Tyme. Μετά από χρόνια, τέσσερα μέλη των Girls Tyme: Knowles, Rowland, Roberson και Luckett, μετονομάστηκαν ως Destiny’s Child και το 1997 υπέγραψαν συμβόλαιο με την Columbia Records.

Το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος, "The Writing's On The Wall", πούλησε 15 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και οδήγησε στην μεγάλη τους επιτυχία, "Bills, Bills, Bills".

Η σόλο καριέρα της Beyonce ξεκίνησε το 2003, όταν οι Destiny’s Child αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα. Η Beyonce κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ της, "Dangerously in Love", το οποίο απέσπασε ιδιαίτερα καλές κριτικές, χωρίς τότε να γνωρίζει ότι η ζωή θα άλλαζε για πάντα.

Η Beyonce είναι η γυναίκα με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία των Grammy, έχοντας λάβει 79 υποψηφιότητες σε όλη την καριέρα της.

Έγινε επίσης η γυναίκα με τα περισσότερα βραβεία στην ιστορία του Grammy, έχοντας κερδίσει 28 από τις 79 υποψηφιότητές της. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 27, που είχε κατακτήσει η Alison Krauss.

Σήμερα, η Beyonce κλείνει τα 43 και εμείς αποφασίσαμε να μοριαστούμε μαζί σας τα 5 + 1 αγαπημένα μας τραγούδια!

1) Bills Bills Bills

2) Halo

3) Run The World (Girls)

4) Single Ladies

5) Crazy in Love feat. Jay-Z

6) Survivor